Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akarja leborotv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akarja leborotválni, pedig már többször szóltam neki, hogy tegye meg. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 13:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd be a kutyát és rágasd le vele.
2011. máj. 23. 16:49
 32/43 A kérdező kommentje:
Mindegy..az a fő,hogy viccesek vagyunk...
2011. máj. 23. 17:04
 33/43 anonim ***** válasza:
52%
16:20 az, hogy ad magára és karban tartja az intim régiót, és ápolt ott is, az nem azt jelenti, hogy borotválja. Szőrösen is lehet ugyanolyan ápolt. Nem véletlenül intézte úgy a természet, hogy szőr nő oda is. Meg is érdemelted, hogy otthagyott.
2011. máj. 23. 17:19
 34/43 anonim ***** válasza:
47%
17:19 a hónaljukon is van szőr a lányoknak, mégis leszedik! Mert azt mindneki látná, ugye. Egyébként meg alapból a segglyukunkon is van szőr, de minek? Hogy beleragadjon a sz*r? Meg a férfiaknak mellbimbójuk, a lábujjon köröm? Ne vágd le azt se soha aztán frankó lesz cipőbe bújni. Mert hogy emberek vagyunk és alakítottunk annyit a környezetünkön hogy magunkon is befolyásolni kell pár dolgot. Úgyhogy tiszta baromság ez a duma!!!
2011. máj. 23. 17:40
 35/43 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! a szőr eltávolítása teljesen modern találmány, régen nem igazán foglalkoztak ezzel. A szőr meghagyása semmilyen plusz problémát nem okoz, ellenben a köröm nem vágásával. A szőr eltávolítása puszta esztétikai "hóbort". Higiénia nem függ össze a szőrrel, aki rendszeresen fürdik, ápolja magát, az úgy is ápolt. A nőknél pedig egészségügyi okból többet használ a szőr, mint árt, ha teljesen le van szedve hajlamosabb lehet a fertőzésekre, gombára ez ember lánya.

Úgy hogy mindenkinek egyéni döntése szedi-e odalent vagy sem.

2011. máj. 23. 18:02
 36/43 anonim ***** válasza:
47%

18:02

Félreértettél. Az, hogy egyéni döntés, az nyilvánvaló, hiszen nincs törvénybe írva. De mindenféle alaptalan dologgal alátámasztani szerintem hülyeség. Az, hogy mi a higiénikusabb, erről valószínűleg a lányok egyik része így, a másik része úgy vélekedik. Egyébként pl. az ősember a haját se nagyon vágta le, és tulajdonképpen manapság sincs semmi értelme, hiszen nem higiénikusabb a rövid haj. Manapság a frizurára vágott haj ugyanolyna társadalmi konvenció lett, mint a ruha hordás. 20-30 éve még nem borotválták a nők a hónaljukat, ma már a leg"természetesség híve vagyok"-abb férfiak is megmosolyogják a 20 éve készült strandfotókat. Hamarosan a punci szőr levágása is ilyen szokás lesz, és hát az az igazság: megszoksz, vagy megszöksz.

2011. máj. 23. 18:13
 37/43 anonim ***** válasza:
17:40 nem értetted meg, hogyan gondoltam. Arra reagáltam, hogy a válaszoló azt mondta, ápolatlan az, aki meghagyja. Na ez nem igaz, lehet ápolt így is, úgy is. A hónalj és többiek és egyéni döntés. Pont az a lényeg, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2011. máj. 23. 18:30
 38/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy 67%-os te férfi vagy nő vagy, de míg nekem nőként a hónaljszőröm eltávolítása, vagy a hajam vágatása semmiféle kellemetlenséggel nem jár, addig a lenti rész teljes eltávolítása időigényes, és kellemtelen "mellékhatásai" vannak, a teljesen csupasz személyileg nekem pedig amúgy sem tetszik. És az is nagy különbség, hogy míg a hónalj vagy a haj látszik, ha kimegyek utcára, addig a lenti rész nem, maximum, ha strandra megyek, akkor viszont a bikinivonal szedésénél többre nincs is szükség, az is teljesen megfelel és ápolt.
2011. máj. 23. 20:10
 39/43 anonim ***** válasza:
52%

Igenis is fogadd el így!

Én ugyan szőrtelenítek, de a borotválás után nagyon rossz érzés, viszket, kipirosodik, szúr, begyullad. Ha meg epilálom az fáj, mint az állat, és kb. 3 órás művelet, olyan lassan tudok haladni. A gyantázást meg magának elég nehézkes, hogy ne legyen sérülés feszíteni kell a bőrt. Nincs elég kéz!!!

Másrészt viszont köztes megoldás lenne ha rövidre vágná.

2011. máj. 23. 20:22
 40/43 anonim ***** válasza:
47%
Ezt elsősorban nem tolakodásból kérdezem, de nagyon érdekel, hogyha ennyire szörnyű, hogy lehet h mégis ilyen sok lány (sztem több van aki igen mint aki nem) szőrteleníti?
2011. máj. 23. 20:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!