Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vérzik? Megsértette volna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzik? Megsértette volna?

Figyelt kérdés
Menstruálok de a barátom itt aludt, nem bírtam magammal, és kértem hogy próbáljuk meg análba. Az elején még nem fájt de pár másodpercel később már nagyon, pedig tágított is. Mondtam hogy sajnálom és hagyjuk. Abbahagytuk, kielégítettem orálisan, és azóta pedig nagyon fáj ha összeszorítom a fenekem, vagy wc-zéskor. És vérzik is néha néha. Felsértett? Lehet ebből komolyabb probléma?
2011. máj. 23. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el.

2011. máj. 23. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig nem voltak ilyen problémáim, miért most jelentkeztek volna az aranyérre utaló jelek?
2011. máj. 23. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
A nem rendeltetés szerű használat miatt.
2011. máj. 23. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, én is először próbáltam... Nem fájt, vagyis volt valami feszítő érzés, de - biztos az izgalmak meg a nagy ráhangolódás miatt- nem éltem meg nagy fájdalomként. Utána az első néhány "rendeltetésszerű" használatkor volt némi vérzés. Jól megtisztítottam nedves kendővel, és bekentem körömvirág kenőccsel, gondoltam, ha van valami hámsérülés, akkor jó rá. Esetleg próbálkozz aranyér kenőcscel vagy kúppal, ha nem javul, lehet kapni a patikában recept nélkül.

Én azt a tanulságot vontam le, hogy lehközelebb síkosító nélkül biztos nem próbálom.

2011. máj. 23. 20:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!