Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ezzel mi a probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mi a probléma?

Figyelt kérdés
A Barátnőm feküdt az ágyon, Én pedig az azzal szemközti széken ültem és a lábával kielégített engem! Én pedig mivel ültem, Ő pedig feküdt, ezért rálőttem a puncijára a patronom! És Ő emiatt tök kiakadt és ugyan és azóta tök bunkón viselkedik velem, pedig azt mondja h nincs harag, de akkor meg mi van? Most jobb lett volna, ha a lábár vagy a frissen vetett ágyra élvezek vagy mi a franc???
2011. máj. 23. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szed fogamzásgátlót? Ha nem akkor az a probléma, hogy oké oké nem baj, mert "nem tehetsz róla", de viszont nem szeretne babát, és oké kicsi valószínűséggel de így is megeshet. Lehet ezért feszült, és ugye mindig azt bánjuk akit a legkevésbé akarunk. Próbálj beszélni vele nyugodtan, s érezze hogy mellette vagy akár mi is lesz.
2011. máj. 23. 12:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem szed, gumit szoktunk alkalmazni, csak ez most egy ilyen kivételes alkalom volt...am ennél nyugodtabban már nem tudnék vele beszélgetni, szal fingom sincs!
2011. máj. 23. 12:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nincs semmi, de ha ennyire nem tetszik neki akkor legkozelebb verd a fejere a hulyenek.
2011. máj. 23. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Te komolyan nem érted, hogy mi a problémája? Azok után sem, amit az első leírt? Szép...

Nyilván az, hogy nem akar teherbe esni... asszem ez jogos... vagy te szeretnél apa lenni? legközelebb tessék gondolkodni...

2011. máj. 23. 13:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Fuckmeimfamous-al egyetértek XD!!!

"Te komolyan nem érted, hogy mi a problémája? Azok után sem, amit az első leírt? Szép...

Nyilván az, hogy nem akar teherbe esni... asszem ez jogos... vagy te szeretnél apa lenni? legközelebb tessék gondolkodni..."

Ember...Te sztem nem értetted a kérdés indoklását! Én a puncijáRA élveztem és nem a puncijáBA! Így h esne már teherbe???

2011. máj. 23. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Igenis teherbe eshet, nem tudom mennyi idős vagy de ha már szexelsz akkor tudnod kéne hogy mit szabad és mit nem hogyha nem szeretnél apa lenni. Gondolkozz el egy picit hogy milyen lenne 9 hónap múlva a karodban tartani a SAJÁT gyereked, és nem lehetne inni menni bulizni és össze vissza sörözgetni a haverokkal. (már ha kicsit is rdekelne a pici) nem élhetnéd a fiatalságodat mert egy ilyen butaság miatt megfogant a baba(amiről nem is a lány és nem is a baba tehet)...

Mellékesen ha így beszélsz a barátnődről, és ennyire nem bírod megérteni hogy mi a probléma (vagy nem is érdekel=akkor minek kérdezel) akkor nem való még neked a szexualítás.

2011. máj. 23. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet... aki ennyire nincs tisztában a biológiával az inkább ne próbálkozzon még ilyesmivel.. őszinte részvétem a barátnődnek
2011. máj. 23. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze,mert attol, h raelvez a pinajara teherbe fog esni,ovatosan letorlod nincs problema.

Bar, ha akkora lyuka van, mint egy olajto akkor elofordulhat, h belerepul a lyukaba.

Egyebkent meg nem hisztizni kell, hanem takarodjon aztan vegyen be esemenyutanit, ha mar ennyire be van parazva.

2011. máj. 23. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Szegény barátnőtök... szánalmasak vagytok...
2011. máj. 23. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Persze,mert attol, h raelvez a pinajara teherbe fog esni,ovatosan letorlod nincs problema.

Bar, ha akkora lyuka van, mint egy olajto akkor elofordulhat, h belerepul a lyukaba.

Egyebkent meg nem hisztizni kell, hanem takarodjon aztan vegyen be esemenyutanit, ha mar ennyire be van parazva.

2011. máj. 23. 14:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!