Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem megy be neki és fáj (? )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy be neki és fáj (? )

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy felizgatom barátnőmet nagyon, szépen nedves lesz minden oké, ki is tágítom amennyire tudom, de a farkamat bedugni a hüvelyébe így se tudom, mindig kell valami síkosító ami rásegít de így is nagyon fáj neki. Más is járt már hasonlóan?
2011. máj. 23. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem az első 2 fájt probálkozatok elö utobb menni fog
2011. máj. 23. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a barátnőd már nem szűz, és egy jó pár aktus volt azóta, hogy elvesztette, akkor nem hinném, hogy fájnia kéne, főleg nem akkor ha tisztességesen felizgul és benedvesedik. Nem tudom milyen lehet ez.. Még akkor sem szabadna fájnia, ha neked nagy a péniszed, akkor ha kellően benedvesedett.. Javaslom, hogy keressetek fel egy szexuális tanácsadót, mert gondolom te sem szeretnéd, ha a barátnőd sosem élvezné és mindig fájna neki..
2011. máj. 23. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hét évesek vagytok?
2011. máj. 23. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem 7 évesekkel kellene kezdeni te állat!!
2011. máj. 23. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kőrözz a p0csöddel, vagy nyalakodj, ujjazz amíg be nem szippant izgalmában!
2011. máj. 23. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
milyen kis vers lenne az első mondat , rímel... :D
2011. máj. 23. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
*jó kis vers
2011. máj. 23. 12:48
 8/9 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk csak szűk.. amúgy köszi :D:D most vettem észre hogy rímel :D
2011. máj. 24. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is "nagy" a farkam, de nem szokott gond lenni általában.

Viszont, ha xar napja volt, vagy valamit magában tart, nem mer elmondani, akkor nekünk se megy.

Lehet megkellene kérdezni mi bántja, bár a nők általában nem mondanak elsőre semmit...

26/f

2011. máj. 24. 09:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!