Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hülye az aki életében soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye az aki életében soha nem megy el prostihoz elvből?

Figyelt kérdés

Azért néhány oldalon, mennyi jó nő hirdet már, és nem mindenki kaphat meg bármikor bárkit nem csak kinézet, vagy ilyesmi miatt, hanem pl nincs idő rá, vagy ilyenek.

A dolgot, maximális diszkréció, és biztonság mellett értem, szóval nem vmi útszélivel, eü igazolás a minimum.

Elvileg egyszer él az ember.

Mit gondoltok?

Kort és nemet is kérnék!

Köszönöm!

2011. máj. 23. 10:43
1 2
 1/19 napietus ***** válasza:
100%

szerintem nem hülye, épphogy az a normális. kinek kell az, amit bárki megkaphat? érne a gyémánt bármit is, ha szétszórva lenne mindenfelé, mint a dunakavics?

29/N

2011. máj. 23. 10:46
 2/19 A kérdező kommentje:

ma 10:46

Mondjuk akinek nem adatott meg a lehetőség a tapasztalatszerzésre fiatalabb korában.

2011. máj. 23. 10:48
 3/19 A kérdező kommentje:

ma 10:46

Egyébként meg szexről beszélek, nem társkapcsolatról.

2011. máj. 23. 10:49
 4/19 anonim válasza:
27%
Napietus. Ha mindenfele gyémánt heverne. Akkor sem veszítené el csillogását és akkor is az maradna a legkeményebb anyag.
2011. máj. 23. 10:50
 5/19 anonim ***** válasza:
48%

Egyáltalán nem hülye, sőt tök normális . De igaziból azzal sincs semmi baj aki elmegy , csak simán él egy lehetőséggel.

17/l

2011. máj. 23. 10:58
 6/19 napietus ***** válasza:
így van. de nem lenne ára, szóval nem érne semmit, illetve nagyon keveset. egy fuvar gyémánt = lenne 1 fuvar homok. kinek kéne?
2011. máj. 23. 10:59
 7/19 anonim válasza:
46%
Szerintem nem hülye. Azzal sincs baj ha elmegy prostihoz, de legalább ne akkor menjen amikor párkapcsolatban él.
2011. máj. 23. 11:00
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Azt gonolom, hogy a prostiktól max az ösztöneid kielégítését kaphatod, igazán jó, tapasztalt szerető nem leszel, mert igazán nem ismeritek egymást. Nem attól igazán jó a szex, hogy ki 'milyen jó nő'. Nagyon más szeretkezni és csak úgy dugni eggyet mert éppen felállt. Pont azt nem tanulod csak meg, hogy mitől jó a nőnek, milyen vágyai vannak igazából.

Ennek ellenére enm ítelélem el a prostitúciót. Érdekes kaland lehet, de semmiképpen sem pótolja a párkapcsolatot.

Persze ha valaki elvből vagy pusztán érzelmi okok miatt nem vesz igénybe ilyesmit az is teljesen normális dolog.

21/L

2011. máj. 23. 11:05
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

Én egy ideje tipródok már ezen.

Párkapcsolatban élek, elég régóta de amióta a nőm visszament tanulni, azóta teljesen aszexuális lett, és saját bevallása szerint sem érdekli a szex mert szerinte eddig ezzel vesztegetett el egy csomó időt, és emiatt nem lett sikeres eddig.

Nekem meg hiányzik az élet ezen része, gondolom ez nem meglepő. Mi a fenét tehetnék?

2011. máj. 23. 11:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele. Mondd meg neki, hogy neked kell a fizikai intimitás is, nem csak a lelki része. Ha neki fontosabb a karrier mint te, akkor szakítsatok. De a háta mögött ne kurj félre.
2011. máj. 23. 11:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!