Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vertétek már egymásnak haverra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vertétek már egymásnak haverral a farkatokat?

Figyelt kérdés
Itt a gyakorikeredeseken olvastam, hogy vannak akik egymásnak vagy együtt verték kamaszkorukban. Ti csináltok vagy csináltatok ilyet? Mi a jó benne? Egyszer lehet érdemes lenne kipróbálnom, de szerintem ha ezt felvetem vkinek tuti melegnek nézne.
2011. máj. 23. 09:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
68%
nem vagyok b*zi, úgyhogy nem.
2011. máj. 23. 09:52
 2/26 anonim ***** válasza:
66%

Dehogy melegség. Ne viccelj, mi olyat csináltunk edzés után, h a tusolóban versenyre vertük, h ki tudja magasabbra a csempére :)) És volt olyan, aki egy kicsit másét is verte.

Amúgy meg sztem tök sok fiú életében történik ilyesmi, csak persze mindenáron letagadják, mert olyan "buz.is", pedig sztem csak egy tök jó poén.

2011. máj. 23. 09:53
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Mi középsuliban együtt vertük osztálykiránduláson. Általában 5-6 srác. De ez szerintem csak kamaszkori kiváncsiság, hogy mekkora a másiknak, stb. Itt is ezt látni csak itt kérdésben teszi fel mindenki. Hisz mindenki azt hiszi nagy farok kell, stb. Mondjuk annyiban jó volt h tanultam új maszti technikát, meg egy faroknövelőt is :) De szerintem ez tökre kamaszkori cucc.
2011. máj. 23. 09:55
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Sem nekem, sem egyik haveromnak, vagy volt osztalytarsamnak a fejeben meg csak meg sem fordult a gondolat, hogy egyaltalan megmutassuk egymasnak a peniszunket... az meg hogy kiverjuk egymasnak, plane nem!!

Viszont mindigis sejtettem, hogy ezeknel a focista-macsoknal mocskos kis homoerotikus titkokat rejt az oltozo es zuhanyzo...:D:D:D

2011. máj. 23. 10:09
 5/26 anonim ***** válasza:
55%
Fúúj,hová kerültem?!Ez azért durva!Már maga a kérdés is,egymásnak verni rendkívül b u z i dolog.Együtt verni a farkatokat?Szerintem ez igencsak undorító,már boccs.Szerintem egy férfi farkához 2 embernek van keze(akarom mondani köze :D )saját magának és a barátnőjének.Nem a haverjainak :P
2011. máj. 23. 10:11
 6/26 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk megszokott volt. Sőt, még a sz*pás is.
2011. máj. 23. 10:13
 7/26 anonim ***** válasza:
34%

"Fúúj,hová kerültem?!Ez azért durva!Már maga a kérdés is,egymásnak verni rendkívül b u z i dolog.Együtt verni a farkatokat?Szerintem ez igencsak undorító,már boccs.Szerintem egy férfi farkához 2 embernek van keze(akarom mondani köze :D )saját magának és a barátnőjének.Nem a haverjainak :P"

nna szinte szó szerint ugyan ezt akartam írni mint te :D

am meg aki azt állítja h még nem verte a haverjaival az nem letagadja, hanem igazat mond(legalábbis bízom benne h a többség nem buzult el)

2011. máj. 23. 10:23
 8/26 anonim ***** válasza:
69%

Lehet én vagyok aberrált , de mégcsak eszembe se jutott ilyen soha . Max az hogy barátnőm igazán kiverhetné most , de ez más téma ...

És ez "sajnos" igaz , nem csak tagadom :)

2011. máj. 23. 10:31
 9/26 anonim ***** válasza:
58%

úgy látom, itt sokan irigykednek ...

kamaszok között bizony qurva gyakori h a srácok kiverik közösen vagy akár egymásnak, de ahogy valaki más is írta már, olyan is simán megtörténik, hogy esetleg szopkodnak ...

ezek végül is amolyan homoerotikus vágyak, na de teljes mértékben csakis kamaszkori kíváncsiságból erednek, és később elmúlnak, nem jelenti h buz.ik lennének mind

az öltözők, tusolók pedig valóban rejtenek izgalmas dolgokat :)))

2011. máj. 23. 10:42
 10/26 anonim ***** válasza:
77%
velünk is így volt, ált. suli 7-8.-ba meg középsuliba is volt h párszor közösen csináltuk, vagy versenyre, meg ilyesmik...de ez szimplán kamaszkori cucc, mert egyébként nemérdekelnek
2011. máj. 23. 12:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!