Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha egy srácon májfolt van?

Figyelt kérdés
ez olyan hogy barnább a bőr ott és elüt a színe a bőrtől. a hasamon van egy tenyérnyi méretű. Kicsit tartózkodok hogy ez zavarja a nőket, strandra sem szívesen megyek miatta. köszi a válaszokat :) 16/f
2011. máj. 23. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, ha valaki nem akar összejönni veled, akkor tuti nem amiatt van.
2011. máj. 23. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Lányokon is van ilyen. Nem zavar szerintem ez senkit.
2011. máj. 23. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
ez legyen a legkevesebb problémád az életben.nem ez alapján jön össze veled vki.nekem van bnöm akinek festékhiányos mind a két kézfeje,és lábfeje,neki milyen lehet.
2011. máj. 23. 08:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha megnyugtat, nem olyan helyen van, ami látszik, azaz nem tesz hozzá az első benyomáshoz Rólad, márpedig az nagyon fontos. :) Mire oda jutsz, hogy meglátja a párod, addigra kiderül, felszínes-e annyira, hogy ez zavarja.
2011. máj. 23. 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavar!:) sőt már tetszett olyan srác,akinek az arcán volt,ami kb a felét majdnem eltakarta.ez ne feszélyezzen téged semmiben!;)
2011. máj. 23. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
a személyiség a legnagyobb problémákat is szépen eltakarja, de ha emiatt visszahúzódó vagy akkor sokkal nagyobb minden gond, ha nem foglalkozol vele akkor senkit sem zavar.
2011. máj. 23. 09:18
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat :)
2011. máj. 23. 09:31
 8/10 anonim válasza:
Helló! Én is 16 vagyok de nekem nem a hasamon hanem a jobb felkaromon van egy igen feltűnő májfolt :) A barátnőimet sosem zavarta inkább cukinak tartották :D Sztem te is próbáld meg a strandot, hidd el nem lessz rossz :D aki meg megbámul az akkor se a hasadat fogja nézni hanem vagy azt hogy miyeln arcod van vagy azt hogy milyen bátorság van benned hogy felvállalod a testi hibádat :D EZT NEM KELL SZÉGYELNI :D
2011. máj. 23. 11:05
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi, utolósó :) még attól is félek hogy ez befog szőrösödni :/ neked nincs ilyen gondod?
2011. máj. 23. 12:15
 10/10 anonim válasza:
Nekem sose szőrösödött be :D Szerintem nem is fog beszőrösödni mivel bátyám 23 éves és neki is van és sose szőrösödött be :D Én nyiltan felvállalom hogy ilyen problémám van, és akinek nem tetszik az a szemembe mondja és ne a hátam mögött beszéljen ki :)
2011. máj. 23. 19:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!