Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juthatnék el az orgazmusig? 23/L
Figyelt kérdés
Sokat próbálkoztam már maszturbálással és a barátom is nagyon odaadó, de egyszerűen nem tudok elmenni. Kellemes a szex, de a végéről hiányzik a nagy bumm. Amikor magamat kényeztetem odáig jutok, hogy bizsergető érzés fog el odalent, majd jönnek a hőhullámok, de a hőhullám rész után mindig olyan érzékennyé válik a csiklóm, hogy nem esik jól az érintés többé.
A nők egy része nem képes orgazmusra, lehet azért van így nálam, mert én sem? Mivel próbálkozhatnék még?
2011. máj. 23. 00:28
4/7 Max9009 válasza:
Sztem mint minden nőnél nálad is fejben vagyis inkább lélekben dől el.Ha rágörcsölsz sosem fog összejönni.Lazítsd el amgad és ha úgy sem megy akkor viszont az egyetlen dolog amit tethetsz amit mindenki gáznak érez de nem az:Orvos.De remélem összejön neked;)
7/7 anonim válasza:
Erre egyetlen gyógymód létezik, ez pedig a hosszú gyakorlások sorozata! Ismerd meg a testedet!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!