Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Magyarországon virágzik a gyermek prostitúció?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
szerintem igen. rohadt sok tizenéves lányt kényszerítenek prostitúcióra (van egy bizonyos réteg, akit kényszeríteni sem kell), sőt, nagyon sok kisgyermeket is ezért rabolnak el, hogy aztán kivigyék őket...
2011. máj. 22. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Cinikus vagy te,kérdező..nem azt kérdezed van-e,hanem virágzik-e...

Szerintem te ezt pontosan tudod...

2011. máj. 22. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Durva, de épp ma találtam egy apróhirdetést, miszerint Ausztriába keresnek csinos, fiatal lányokat éjszakai bárokba.

Az EU-tagság a gyermekprostitúciónak is kedvez, mely általában éjszakai bárok köntösében szokott megjelenni az apróhirdetésekben.

2011. máj. 22. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
jaja, én is egyre gyakrabban látok olyan hirdetést, hogy dekoratív lányokat keresünk a stúdiónkba, illetve dekoratív lányok jelentkezését várjuk táncos munkakörbe. holott mindenki tudja, hogy a stúdió az vagy sima prosti, vagy camsex, a táncos meg nem bécsi keringő...
2011. máj. 22. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért a "virágzik", az szerintem nem ezt jelenti, ami nálunk van jelenleg. Ahol valóban virágzik, az mondjuk Délkelet-Ázsia, ahol átlagosan minden harmadik prostituált még gyerek.
2011. máj. 23. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Hogy virágzik az túlzás, de a múltkor mentünk rokonokhoz Gyöngyösre és láttunk egy korombeli lányt egy pihenőben ácsorogni akkora szoknyában, hogy kilógott a feneke. Gondolom nem stoppolni akart.

13/L

2011. máj. 23. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Az hogy virágzik azért túlzás. Pár éve Barcelonában véletlenül bekeveredtünk a helyi gettóba, ott minden ajtóban 2-3 tíz! év körüli kislány állt kb ilyen tipikus 'gyerekszépségversenyes' cuccban, fürdőruciban. Gondolhatjátok miért. Körülöttük meg ezek a tipikus rosszarcú 'apukák'.

Ilyen kerületek tudtommal nálunk nincsenek.

2011. máj. 23. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Dehogy is! Ez marhaság!

Kenya és Thaiföld! Na ott virágzik!

Nálunk keményen lesittelnek mindenkit, aki csak tud ilyenről!...

2011. máj. 23. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!