Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Az esetek 60-70 százalékában nem tudom orálisan kielégíteni a barátomat. Elmondta, mit hogyan szeret, stb, én követtem az utasításait, de van hogy 20-25 perc után sem megy el. :( Annyira rossz érzés, mivel egy-egy ilyen csalódás után már "félve" kezdek el tevékenykedni odalenn... És valljuk be, 20 perc fárasztó görnyedt háttal, támaszkodva, ezért sokszor abba is hagyom, mert megfájdul a derekam. Rosszul érzem magam utána, de a barátom mindig biztat, hogy majd megtanulom. Szerintetek mi lehet az oka? Vagy mit csináljak?
19/L
Azért, mert ez nem lóverseny. Minél jobban rákoncentráltok és a célt tekinttitek csak sikernek, annál rosszabb. Felejsd el az egészet és azért csináld, mert jól esik Neked is és Neki is. Ha pedig kölcsönösen élvezitek a dolgot, akkor meg lesz az eredmény. A kevseebb néha több és ezt mindkettőtöknek javaslom. Nehogy azt hidd, hogy benned van a hiba.
Tudtommal a szexhez minimum 2 ember kell :-)
Ne keseredj el, majd belejössz :) Gondolom azért élvezi, ahogy csinálod neki, az meg hogy így nem tud olyan gyorsan elmenni szerintem természetes. Pihenj közben, simogasd, csókolgasd a testét, vagy a száját, nyakát aztán folytasd. Régóta vagytok együtt egyébként? Mert ahhoz, hogy tudd, hogy mi izgatja fel meg kell ismerned őt. Például nálunk ami nagyon felizgatja a barátomat,az az ha nem rögtön ott kényeztetem, csak akkor megyek oda amikor már úgy igazán akarja, és még mindig húzom tovább, csak körülötte csókolgatom, aztán a végét, aztán csak be-be veszem, gyengéden, aztán erősebben, egyre mélyebbre engedem a számba, de csak akkor amikor már szinte kiéhezett teljesen :) Kézzel is csinálhatod neki, de csak óvatosan. A legtöbb pasi nagynagy fantáziával van megáldva, úgyhogy ha kézzel csinálod és mellette fekszel odasúghatsz a fülébe dolgokat, például, hogy kívánod, mondd hogy szereted érezni, ahogy a szádban van. Vetkőzz le, mert izgató ha látja a popsidat, vagy közben simogathat, nah meg ha így hozzábújsz akkor mégjobban felizgathatja.
Összefoglalva, ne azt az érzést erőltesd, amit az orállal elérsz, hanem izgasd fel előtte, közben amennyire csak tudod, utána garantáltan nem kell 20 percet várnod :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!