Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megpróbáltunk lefeküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáltunk lefeküdni a barátommal, de amikor megpróbálta betenni nagyon fájt. Égető érzés volt. Miért?

Figyelt kérdés
Előszr megujjazott és az első 3 ki-be menenetelnél az ujjával égető érzés volt aztán jó.és amikor megpróálta betenni(sztem csak a makkja volt bent) nagyonnagyon fájt és kértem h hagyja abba.majd mikor később megpróbáltuk akkoris ugyanugy fájt. lehet más oka is vagy ck annyi h szűűz vagyok és nemvoltam eléggé beizgulva?
2011. máj. 22. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. Meg tágulnod kell. Sokáig kényeztessen, szájjal, kézzel, sztem egy orgazmus sem árt.
2011. máj. 22. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
óvszer? lehet allergiás vagy rá.
2011. máj. 22. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tovább kellene hogy izgasson,ujjazzon többet és nyaljon. Lehet hogy valami volt az ujján és azért éreztél égető érzés,máskor mossa meg a kezét,vagy ha megmosta akkor nem voltál eléggé benedvesedve. Amikor már teljesen benedvesedtél akkor próbálja meg betenni,de akkor is fájni fog mivel szűz vagy még...
2011. máj. 22. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Korod?
2011. máj. 24. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:

ne csapjatok bele egyből. csókolgasson kicsit simogasson előtte, lassan kezdjétek az egészet. ha siet akkor beszéld meg vele hogy neked ez igy nem megy.

amugy szex előtt még ujjazzon meg akár orgazmushatárig meg a nyelvével is csinálhatja ha neki nem gond és csak aztán menjen a móka...

2011. máj. 24. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
BIZTOS LÁNGOLT A F***** ÉS AZÉRT ÉGETETT:D
2011. máj. 24. 15:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!