Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Hányszor szexeltek/szexelnétek egy héten?
Figyelt kérdés
Ha van barátnőtök milyen gyakran csináljátok? (mióta vagytok együtt? )
Ha csak rajtatok múlna, akkor is annyiszor szexelnétek?
Ha nincs partneretek, akkor is írjátok meg milyen gyakorisággal kívánjátok a huncutkodást? :P
(kort is légyszi)
2011. máj. 22. 21:56
11/14 anonim válasza:
22.16-os!
Nem mindig a csajok szabják meg. Én abba a kategóriába tartozom, hogy ha nem vagyok nagyon fáradt, akkor akár naponta is kívánom a párom. Sajnos őneki úgy vettem észre elég a hétvégén 1 esetleg 2 szeretkezés. Nem tudom magam alá gyűrni, hiába kívánnám gyakrabban!
Jah, és nő vagyok! 36/N.
14/14 anonim válasza:
én heti 3, mert elfáradok :P
22/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!