Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom nem kívánja a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem kívánja a szexet, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Azt mondja nincs kedve hozzá..3éve vagyunk együtt.

Nem nagyon beszél erről annyit mondott,hogy kiverni sem szokta sokszor amikor nem vagyunk együtt.

2011. máj. 22. 21:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
dehogy meleg..:D szerintem csajozik.
2011. máj. 22. 22:02
 12/19 A kérdező kommentje:
igen ez ismerős...már mióta nem vagyok kielégítve..de őt eddig ki kellett.
2011. máj. 22. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:

sztem meg kretén...:P

dobd ki.

2011. máj. 22. 22:09
 14/19 A kérdező kommentje:
az lesz
2011. máj. 22. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem kívánja a szexet, vagy csak veled nem kívánja??

Hát azért elég szomorú, ha már azon kell gondolkodnod, hogy biztos csajozik...3 év azért nem olyan sok idő, hogy megunhasson,de bizony előfordulhat...

Én 5 éve vagyok együtt a párommal, és szerencsére minden ugyanolyan jó vele, mint eddig...nagyon sokszor kezdeményez,ha én akarom, elég ha csak szorosan hozzábújva szenvedélyesen megcsókolom, még nem volt olyan, hogy azt mondta volna hogy nem akarja,sőt..

Nem ismerlek, de te jól viszonyulsz a dolgokhoz,és beleadsz mindent ha együtt vagytok?

2011. máj. 22. 22:36
 16/19 A kérdező kommentje:
akkor csak velem nem. szerintem leírtad a lényeget...és igen beleadok mindent. megcsal szerintem..
2011. máj. 22. 22:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Most azért véled úgy, hogy megcsal, mert sokan írták ezt? Mi lenne, ha esetleg beszélnél vele, és a reakcióiból vonnál le következtetéseket és nem egy névtelen fórumon kérnél tanácsot, mivel mi nem ismerjük a barátodat és tényleg ezer oka lehet.ó, de persze mindenki leegyszerűsíti arra, hogy vagy megcsal, vagy b.zi.
2011. máj. 23. 02:13
 18/19 A kérdező kommentje:
beszéltem már vele. nem érek el vele semmit úgyis ugyanazt mondja: fáradt,melege van, tanulnia kell...,de persze órákon át a konzoljai mellett ülni van ideje,éjszakákig msnen és fészen lógni..emellett rengeteg csajt felvett msnre és fészre is,nekem alig ír, alig hív fel...jelszavakat rakott laptopjára mindent kitöröl mielőtt jövök hozzá. eddig nem csinálta..
2011. máj. 23. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:
egy búzával jársz?
2011. máj. 23. 15:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!