Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális játékokat szoktál játszani a partnereddel?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 21:44
2/8 Klayura válasza:
"megerőszakolósdi", "szűz vagyok" általában:)
L/18
4/8 anonim válasza:
elöfordult már ilyesmi!kikötözös jelenet!:)
6/8 anonim válasza:
Keresek egy másik lányt,-hármasban izgalmasabb.
7/8 anonim válasza:
Ki nevet a végén?-ezünk, az nagyon izgató :D
8/8 IQnindzsa válasza:
Hát én elég durvákat... Van úgy ,hogy felhúz valamivel még a szex előtt és én szex közben 'törlesztek' és olyankor nevelem ki belőle a rossz szokásokat. Konkrétan nagyon nagyon szigorú tanárbácsi és engedetlen diáklányosat.
Van úgy ,hogy lesből támadó nemi erőszaktevő vagyok... Azt is szereti. De az ártatlan játékok is beleférnek néha. Tévézés közben észrevétlen punciba cuppanás... és unott arccal kefélés... (imádja ha úgy csinálok mintha valami szívességet tennék neki azzal h megkefélem...)
Elég szub/dom a kapcsolatunk de mi így szeretjük... a játékaink is általában ez köré épülnek. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!