Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, milyen érzés volt mikor a barátnőtök először verte ki a farkatokat? Rá kellett vezetni vagy ment magától a dolog?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem esett jól, tiszta fertő.

Én csak szép szerelmes estéket szeretem, ahogy andalgunk a tóparton a holdfényben a csillagok alatt... najó, azért néha kiverheti valami vörös csajszi.

2011. máj. 22. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem még nem volt meg az első. de félek h kb fél másodperc alatt elmegyek...
2011. máj. 22. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmet első pár alkalommal csak én kényeztettem szájjal és kézzel, nem vártam el viszonzást, gondoltam majd jön magától. Valamelyik nap aztán odatévedt a keze. Majdnem beszartam a gyönyörtől. Utaltam rá, hogy szárazon kicsit kellemetlen, erre szájjal folytatta. Életem legjobb órája volt, ami utána következett. A little piece of heaven :D

Teljesen kész vagyok :) Tökéletes volt!!! Imádom

2011. máj. 22. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
fúú hosszú történet, régen volt már:) nagyon szerelmesek voltunk a barátnőmmel egymásba és eleinte a kapcsolatunk barátsággal indult (suliba 8évesen), majd 7év után jöttünk össze. 16évesen meg már mikor 1éves volt a kapcsolatunk elhatároztuk, hogy 'szorosabbra' fűzzük egymás között a dolgot. eleinte még csak kb 1 hónapig 'izgattuk' egymást (simi, egymáshoz bújás, csókolózás az ágyon, közbe simi) majd egyszer ő ki verte nekem, pontosabban már mire hozzányúlt és egyet-kettőt húzott rajta én elmentem. de elhiheted, teljesen más mint amikor magadnak csinálod:D azóta is együtt vagyunk, mostmár 21éves vagyok :)
2011. máj. 22. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat csináltam a barátomnak, de láttam, hogy minden nem ok. Kérdeztem, azt mondta, hogy semmi baj, tetszik. Aztán mondtam, hogy egy kicsit vezessen rá. Azóta imádja.

Honnan tudhatná egy kezdő lány hogy mi jó egy fiúnak? Mindenki nem érzi egyből, van, akit rá kell vezetni

2011. jún. 14. 20:29
 6/6 anonim válasza:
0%
sztem inkább tanuljatok meg krumplit hámozni 14 évesen utána ha megvan paprikáskrumplit csinálni, aztán ha az is megvan akkor máris elmultatok 20 és egyből nem az lesz a legnagyobb problémátok hogy ki mikor hol mennyiért veri ki hanem hogy lesz e egyáltalán aki veri vagy téged vernek az utcán vagy a hajléktalan szállón.
2011. jún. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!