Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen érzés volt mikor a barátnőtök először verte ki a farkatokat? Rá kellett vezetni vagy ment magától a dolog?
Nekem nem esett jól, tiszta fertő.
Én csak szép szerelmes estéket szeretem, ahogy andalgunk a tóparton a holdfényben a csillagok alatt... najó, azért néha kiverheti valami vörös csajszi.
Barátnőmet első pár alkalommal csak én kényeztettem szájjal és kézzel, nem vártam el viszonzást, gondoltam majd jön magától. Valamelyik nap aztán odatévedt a keze. Majdnem beszartam a gyönyörtől. Utaltam rá, hogy szárazon kicsit kellemetlen, erre szájjal folytatta. Életem legjobb órája volt, ami utána következett. A little piece of heaven :D
Teljesen kész vagyok :) Tökéletes volt!!! Imádom
Én nagyon sokat csináltam a barátomnak, de láttam, hogy minden nem ok. Kérdeztem, azt mondta, hogy semmi baj, tetszik. Aztán mondtam, hogy egy kicsit vezessen rá. Azóta imádja.
Honnan tudhatná egy kezdő lány hogy mi jó egy fiúnak? Mindenki nem érzi egyből, van, akit rá kell vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!