Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikló vagy hüvelyi orgazmus?
kedves harmadik válaszadó, szerintem te még olvasgassál kicsit a szexről, meg a női orgazmusról, mielőtt nekiállsz tanácsokat osztogatni.
a kérdezőnek: ez a g-pontos orgazmus.
Lányok szoktak spriccelni, ilyen színtelen folyadékot, ha igazán elmennek. Ha meg 10-en éves kíváncsi kamaszfiúnak tartanád, akkor nem lenne beteg csak kíváncsi és hülyülős.
(csaj vagyok és gyakran néznek fiúnak, ha nyíltan beszélek a szexualitásról)
De sok értelmes ember van...
A hüvelyi (G-pont) orgazmusnál van "spriccelés" a nőknél. Színtelen folyadék távozik, elég sok, kb. mint valami szökőkút olyan :D persze biztos van akinél visszafogottabban megy...
Lehet még fehéres sűrűbb folyadék is, az is hüvelyi orgazmus.
Tehát neked valószínűleg hüvelyi orgazmusod van.
Vannak nők akiknek csak csikló, vagy csak hüvelyi, vannak akiknek mindkettő stb. ez elég változó.
Nincs ezzel semmi gond, szerintem a hüvelyi még jobb is, mert utána elégedettebb vagyok, és nem azt érzem, hogy még kell vagy 2-3 ;D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!