Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kabalabongáskor engednétek hátulról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 21:30
4/12 A kérdező kommentje:
nincs love zsetonotok vagy egy kis fantáziátok?
2011. máj. 22. 21:32
5/12 anonim válasza:
nem engedném sehogy sem... mármint hátulról semmikor sem.
6/12 A kérdező kommentje:
egy kis játék keretében sem? szerintem főleg akkor belefér
20L
2011. máj. 22. 21:34
8/12 necrovomitpussy válasza:
érzéssel, mintha lovat basznál. különben mi a franc az a kabalabongás?
9/12 Antihater válasza:
Szerintem a kérdezőnk arra gondol, hogy mikuláskor megengedné az anális sexet... am azt tapasztalom, hogy itt magyarországon rengeteg a tévhit az anállal kapcsolatban -.-
Ismerősöm mesélte, hogy a felvilágosító órán az órát tartó tanár kijelentette, hogy ne sexeljetek análisan, mert úgy kitágultok, hogy nem bírjátok majd visszatartani... ami égbekiálltó hülyeség, mert akkor minden 3ik ember állandóan wcre rohanna mindenhol -.-, + én magam is anál gyakorló vagyok, és sose tapasztaltam, hogy széklettartási gondjaim lennének, a legdurvább menet után is visszaáll rövid időn belül, teljesen funkcionális a záróizmom...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!