Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Több mint 1 hete késik, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 1 hete késik, nem használtunk semmilyen fogamzásgátló módszert egyéb okból. Pár napja csináltam tesztet, negatív lett, de továbbra sem jött még meg. Nem tudom mi a teendő ezek után? Türelem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csinálj még egy tesztet. Nem mindig mutatja ki elsőre, a kevés HCG miatt.

Szeretnétek a kisbabát?

2011. máj. 22. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
első vizelet, terhességi teszt.
2011. máj. 22. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mi a teendő ezek után? "

1. Újabb tesz reggeli vizeletböl.

2. Nögyógyász.

Ha nem szeretnél babát, akkor minél elöbb.

2011. máj. 22. 21:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem szeretnénk még babát.

A tesztet meg megismétlem, köszi a segítséget!!:)

2011. máj. 22. 21:42
 5/11 necrovomitpussy válasza:
nem kell eszetlenkedni és nincs ilyen gond. hogy lehet egy nő ilyen felelőtlen?
2011. máj. 22. 21:47
 6/11 A kérdező kommentje:

nem érzem egyáltalán magamat felelőtlennek.

tartsd meg a véleményedet magadnak, mert engem egyáltalán nem érdekel.

2011. máj. 22. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:

"Nem, nem szeretnénk még babát. "

"nem érzem egyáltalán magamat felelőtlennek."

Az kemény azért. Akkor szerinted a felelőtlenség hol kezdődik? Mi ez, ha nem felelőtlenség? Tényleg őszintén kíváncsi vagyok. Végül is mi lehetne a legrosszabb eset? Besikerül egy gyerek, akit aztán kikaparnak. Mit számít azzz....

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, újabb teszt, aztán orvos.

2011. máj. 22. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
A teszt igazából az aktus után kb. két héttel ad pontos eredményt, szóval szerintem is ismételd meg.
2011. máj. 22. 22:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül vetetném el. De jelenleg nem tudnám megadni mindazt neki amit szeretnék.

Gyógyszert szeretnék szedni de trombosisra való hajlamom miatt vérvételen voltam aminek az eredményét kb. 1 hét múlva tudom meg, az óvszer már kiszakadt, nem szeretnék rendszeresen eseményutánit szedni. Jelenleg ez a helyzet és tudjuk mivel jár.

Köszönöm a tanácsokat!

2011. máj. 23. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs, nem egészen a kérdésedre válaszolok, de az óvszer nagyon megbizható, ha elöirás szerint használják, és jó minöséget vesznek. Mi több, mint 20 évig használtuk, és ez alatt egyetlen egyszer sem szakadt ki - nem értem, hogy miért szakad ki itt olyan sok mindenkinek. Lehet, hogy rosszat vezsnek vagy nem szabályosan húuzák fel?

Szerintem azért még igy is biztonságosabb, mint ha nem használtok semmit, kevesebb az esély egy terhességre.

2011. máj. 24. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!