Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy kb 30mp alatt elmegyek?
Még szűz vagyok, de amikor maszturbálok, akkor rendszerint 30mp-nél sose bírom tovább. Amikor egy óra múlva újra próbálkozok, akkor is ez van. Csak akkor bírom viszonylag hosszú ideig, ha kiverem, és közvetlenül utána (kb fél perc múlva) elkezdem megint. Akkor kb egy óra alatt vagyok kész.
Ez miért van, hogy tudok változtatni rajta? Gondolom ez így lesz szex közben is. Nem parázok hogy nem leszek elég jó, mert közvetlenül utána ha folytatom akkor rendes ideig birom, de elég cikinek érzem. Van erre a gondra vmi megoldás?
Sehogy, ha rendes nőd lesz nem fogsz felsüni, ha tényleg szeret nem emiatt fog máshogy rád nézni, majd akkor fog örülni ha 1,5 óráig baszni fogod egy hónappal rá.
Ajánlom előjáték sok ideig nyomjad, meg nyaljad sokáig, már az kárpótolja, meg basszál be is akár egy kicsit, akkor több ideig birod.
nálam pont fordítva van, ha másodszorra csinálom akkor megyek el hamar, elsőre meg hosszan bírom
hosszú ideig gyakoroltam, hogy sokáig bírjam csin ( de ráéreztem) és ma már 2,5 órát is sikerül kíbírnom
R.
fiatal vagy, tapasztalatlan..sztem nincs ezzel gond
az viszont már tényleg égő - bnőm mesélte- h a volt pasija 22 évesen, több lányon túl, 3 lökés után elment..
na ez már égő..
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!