Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság ilyen a férfiak ideálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ilyen a férfiak ideálja?

Figyelt kérdés

[link]

Napjainkban ez jelenti a vonzó alakot a férfiak többségének?

2011. máj. 22. 17:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
46%
attól, hogy te kérdező dagadt vagy és nem jössz be senkinek nem kel fellázadni,hogy u most mért ezek jönnek be. manapság a vékonyabb csinos lányok tetszenek a pasiknak persze van kivétel és nekem is jobban bejönnek a vékony lányok mint a zsiradékok.
2011. máj. 22. 17:44
 12/37 A kérdező kommentje:

ma 17:44

Csak annyit mondanék, hogy nagyon rossz nyomon jársz. :)

2011. máj. 22. 17:45
 13/37 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Még mielőtt nagyon belemennél ebbe a vitába, és bármit is magadra vennél, gondolj bele, hogy az ilyen stílussal megáldott emberek, vajon hogy néznek, mit tettek le az asztalra, kár csajozás, a nők, vagy a szexualitás terén.

Ez egy anonim oldal, és fogadok, arccal nem biztos, hogy olyan sokan vállalnák a véleményüket. Ráadásul megnézném az itt irogató BradPityukat..

2011. máj. 22. 17:46
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem külön jó ha ennél kicsit vastagabb a csaj,ezek már nagyon gebék :)
2011. máj. 22. 17:46
 15/37 A kérdező kommentje:

ma 17:46

Óóó, eszemben sincsen semmit sem magamra venni. :D

2011. máj. 22. 17:47
 16/37 anonim ***** válasza:
25%
Igen nekem pl kinézetre ez az ideálóm!! :D de ha a kinézete ellenére 1 bunkó buta nő akkor felejtős... Viszont a nők ideáljáról is beszélhetnénk!!! A legjobb csajoknak mind ilyen vasalt hajú 40kg-s nyomorult a pasijuk... Engem meg bokornak néznek hiába vagyok kigyúrva :S
2011. máj. 22. 17:48
 17/37 anonim ***** válasza:
74%

Az ilyen testalkat szerintem nagyon sok férfinak tetszik.

De ez nem azt jelenti hogy a teltebb arányos testalkatú nők ne lennének legalább ennyire vonzóak, legalábbis a számomra.

A kérdésből kiindulva valószínűleg te nem a képen látható hölgyek alkatával rendelkezel, ami persze nem baj.

El árulod esetleg a paramétereidet ?

Kíváncsi vagyok, mert a kérdésedből és a válaszaidból kicsit az jön át hogy nem tetszik neked hogy a pasik főként az ilyen testalkatú lányokért vannak oda.

2011. máj. 22. 17:48
 18/37 anonim ***** válasza:
26%

"miért a vékonyság jelentetné minden ember számára a csinosságot?"

Na, most rátapintottál a lényegre!!!

NEM a vékonyság jelenti a csinosságot, hanem a csinosság jelenti a csinosságot!

Orvosok, dietetikusok, hozzáértő emberek határozzák meg mi a kórósan túlsúlyos, a kórosan sovány, és a két véglet között az összes variáció, beleértve az optimális, teljesen egészséges testtömeget.

A képen látható leányzók teljesen egészséges testsúllyal rendelkeznek, ez a normális!

Talán a jobb szélső kicsit véknyabb az ideálisnál, de soványnak még ő sem mondható.

A csinos, az csinos. Ezen nincs mit vitázni, egészséges étrenddel, életmóddal így kell kinézni egy nőnek.

2011. máj. 22. 17:51
 19/37 A kérdező kommentje:

ma 17:48

Naná, hogy nem az ő alkatukkal rendelkezem, mert én is férfi vagyok.

2011. máj. 22. 17:51
 20/37 A kérdező kommentje:

ma 17:51

"Ezen nincs mit vitázni, egészséges étrenddel, életmóddal így kell kinézni egy nőnek."

Búúú... ekkora szamárságot.

2011. máj. 22. 17:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!