Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire könnyű lenne megkapnom?
Szoktam néha gyk-eken ismerkedni, több lánnyal is elég jó viszonyt ápolok, aminek én nagyon örülök, megszoktuk egymással osztani a problémáinkat stb. Az a baj hogy mindegyikük pesten lakik, én egy picivel messzebb, ezáltal még nem találkoztunk.
Az egész azzal kezdődött hogy először egy 15 éves csajjal ismerkedtem meg, ő is pesti volt, nagyon akart találkozni de én nem akartam pestre mászkálgatni miatta...amúgy nagyon helyes. 2 hónapig megszakadt a kapcsolat, amikor újra ráírtam...reggel 9től éjjel 3-ig msneztünk, majd reggel folytattuk:) Mindenről beszélgettünk....és reggel előállt azzal hogy mivel úgyse tud összejönni velem, legyünk csak szexpartnerek...megjegyzem, ő még szűz! Néztem nagyokat, mondom oké...azonban rájöttem hogy nem akarom hogy velem legyen az első, nehogy megbánja.(akkor még én is szűz voltam) Szóval inkább lemondtam, azóta nem is nagyon beszélünk, nagyon megváltozott:/
Azóta elveszítettem a szüzességem egy 30 éves nővel:S Miután elmondtam neki, nem nagyon akart már lefeküdni velem.
Közbe megismertem még egy lányt, ő 2 évvel idősebb nálam és nagyon szeretem, szintén pesti:/ Már 2 hónapja ismerjük egymást, én is és úgy veszem észre ő is nagyon bír, mivel felajánlotta hogy feküdjünk le / kicsit burkoltan/ , de még ő se volt senkivel. /szintén nagyon helyes/.
Még nem tudom mi legyen:S
Mielőtt irogatnátok hogy csak átvernek, közlöm nem, rendszeres életet élnek facen:)
Nos, a kérdésem az, ennyire könnyű megfektetni a mai tini lányokat?:) Ti tapasztaltatok ilyet?
Egy 18 éves fiú...
Szia!
Nem az a lényeg h milyen hamar lehet megfektetni, hanem az h jófej és normális legyen és h jól kijöjjetek egymással. A pasik többsége abból indul indul ki, h ha hamar lefeküdt vele a csaj, akkor már ringyó. Szerintem ez egy megrögzött hülyeség.Csak egyszerűen ők is megkívánják a szexet, csak úgy mint ti fiúk. És ennyiről lenne szó.
mennyire könnyű megkapni a mai tini fiúkat??? kb max fél perc XD
a lányokhoz több idő kell
Ez rossz felfogás hogy "megkapni"
A pasik a könnyűvérűek,nem pedig a nők.
Hát értem...igen, elég furcsa mert mindig ők hozzák fel előbb a szex témát:)
Nem, mintha nem lennék benne, csak nem igazán akarok bunkó lenni, és hogy azt higyjék hogy ez is csak megdugott, amikor Ő akarta...
Háát igen, élőbe kíváncsi lennék. Lehet nem lenne ilyen nagy a szája senkinek sem:)
Igen, ennyire könnyű és még sokkal könnyebb ennél is. Hozzá kell tenni: már akit.
Amit olcsón adnak, az annyit is ér. Tudod, mint a boltban a kínai cucc.
Lehet magyarázgatni, meg mentegetőzni, a lényegen nem változtat. És értelmes ember nem szopja be a "de attól még nem rib*nc" szöveget.
Ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!