Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha szégyellem magam? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az rossz ha szégyellem a testem? A combjaim,melleim,p*ncim?
Ez nagyon gáz? :(
2011. máj. 22. 16:44
11/29 A kérdező kommentje:
combjaim nagyok..a mellem..hát az csak elmegy..olvastam h a legtöbb fiu válogatós.Nekik az ugy mond"babapinci" tetszik..és félek h nem fogok tetszeni a pasiknak :// és szégyellem magam :(
2011. máj. 22. 18:01
12/29 anonim válasza:
Nem kell szégyeld magad:) Privibe akkor küldd el facebookod:)
18F
13/29 anonim válasza:
Asszem valamirol en csunyan lemaradtam... Ez a "nem tetszik a puncim kinezete"-dolog mikor jott ennyire divatba??? Kik talaltak ezt ki??
14/29 A kérdező kommentje:
énse tom..de itt mindenhol ezt olvasom..és félek ha a pasim meg lát ott hagy ://
2011. máj. 22. 18:18
15/29 anonim válasza:
"combjaim nagyok.."
No comment. :D Egy nőnek legyenek is husi combjai. Mert nem túl egészséges, ha elfújja a szél is. :)
"a mellem..hát az csak elmegy.."
Na, még szerencse, hogy legalább az elmegy. :)
"olvastam h a legtöbb fiu válogatós.Nekik az ugy mond"babapinci" tetszik..és félek h nem fogok tetszeni a pasiknak :// és szégyellem magam :("
És mi az a "babapunci"?
16/29 A kérdező kommentje:
2011. máj. 22. 18:23
18/29 A kérdező kommentje:
Vagy ez csak egy agyszülemény..és nem kéne magamat szégyellni??
küldenék ide facebook.os képet..de nemtudom h megjeleníti-e :S :D
2011. máj. 22. 18:25
19/29 anonim válasza:
Bocs, kérdező, de nem lettem okosabb. Tudom, bennem van a hiba.
Szerintem neked egy szerető férfire lenne szükséged.
20/29 A kérdező kommentje:
aaz lehet.. lehet mé fiatal vagyok (17) de az összes pasi csak kihasznál..és inkább egyedül vagyok...
2011. máj. 22. 18:28
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!