Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero fiúk, ha kiderülne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk, ha kiderülne egy jó barátotokról, hogy meleg, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Bevágnám a hűtőbe és jól összerugdosnám.
2011. máj. 22. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
itatnék vele egy kis romlott tejből és tojásból kevert turmixot, hogy megtanulja a kis b*zi, hogy mire való a lyuk a seggén
2011. máj. 22. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Meglepődnék, és aztán menne tovább az élet, ahogy addig. Max nem beszélgetnénk sunákról.
2011. máj. 22. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék az biztos, próbálnám megőrizni a hidegvéremet, végül is barátok maradnánk, ha eddig is jó barátok voltunk.
2011. máj. 22. 16:18
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Headshot kill! Monster Wolf!
2011. máj. 22. 16:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor a válaszok alapján lehet, hogy mégse mondom el...
2011. máj. 22. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, te ismered, először puhatolózz mit gondol a dolgokról :P Ha nem totál elutasító, akkor haladhatsz tovább. Nagy megkönnyebbülés elmondani valakinek, de nagyot is lehet vele sz0pni, ha rossz embernek mondod el, szal óvatosan.

Én amikor elmondtam a legjobb barátomnak, volt egy kis hiszti, utána egy hónapig mindenáron össze akart hozni mindenféle csajokkal, utána viszont felfogta h mi van :D Nincs semmi gáz köztünk, legjobb barátok vagyunk most is, meg tudunk beszélni egymással bármit, lányokat is, vagy az én problémáimat is, ha van vmi baj. Annak ellenére, hogy ő full heteró, és egyáltalán nem érdekli ez a fiú-fiú dolog.

De ez elég ritka, szal csak óvatosan.

18 meleg F

2011. máj. 22. 16:42
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
attól függ ki lenne az. ha valóban jó barátságban vagyok vele, akkor talán nem rúgnám szájba.
2011. máj. 22. 16:43
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
szóval a kérdező homár, miért nem ezzel kezdted? :D kis ratyirambó :D :D
2011. máj. 22. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

hát... :/ az én barátomról kiderült h meleg és az is , h bejövök neki... kb. 1 hónapja. nem mondtam neki semmit, mert igazából nem akartam felfogni csak beszéltem tovább valami teljesen más témáról : D csak akkor fogok kiakadni, ha bepróbálkozik. addig maradunk spanok. ha meg csak szimplán meleg akkor kit érdekel, csak engem hagyjon :D

15/f

2011. máj. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!