Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti. Mit szoktatok mondani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti. Mit szoktatok mondani?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy amikor egy lány illetve fiú megkérdezi tőled randi után hogy mit érzel irántam, mit szoktatok mondani?? Csak az kérdezem mert a legtöbben nem nagyon tudják ezt elmondani vagyis zavarba jönnek és annyit mondanak hogy ezt inkább kimutatnám, na de szerintem ez elég gáz hogy "csak" kimutatással tud erre válaszolni...

Vagy ez normális, és csak én túlozom a dolgokat??

2011. máj. 22. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
egy randi után ezt elég nehéz eldönteni.
2011. máj. 22. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én kerek perec megmondom a srácnak mit érzek.Akárhányszor megkérdezte az illető én elmondtam.:-)Azért van a szánk,hogy beszéljünk:-)

Az egyik alkalommal én szó szerint ezt mondtam a srácnak,aki ma már a vőlegényem:-) "Nagyon vonzónak tartalak,kívánlak menjünk fel valamelyikünk lakására"

5éve vagyunk együtt azóta a randi óta.:-)

Gondolom most kapom majd a beszólást,hogy az első randin lefeküdtem a pasival:-)De nem érdekel:-)

21/N

2011. máj. 22. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legszebb, ha egy szenvedélyes szeretkezéssel indul a kapcsolat. ^^ Nálunk csókkal indult a randi végén, mert még mindketten szüzek voltunk (ő 18/F én 15/L)
2011. máj. 24. 18:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!