Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti. Mit szoktatok mondani?
Arra lennék kíváncsi hogy amikor egy lány illetve fiú megkérdezi tőled randi után hogy mit érzel irántam, mit szoktatok mondani?? Csak az kérdezem mert a legtöbben nem nagyon tudják ezt elmondani vagyis zavarba jönnek és annyit mondanak hogy ezt inkább kimutatnám, na de szerintem ez elég gáz hogy "csak" kimutatással tud erre válaszolni...
Vagy ez normális, és csak én túlozom a dolgokat??
Én kerek perec megmondom a srácnak mit érzek.Akárhányszor megkérdezte az illető én elmondtam.:-)Azért van a szánk,hogy beszéljünk:-)
Az egyik alkalommal én szó szerint ezt mondtam a srácnak,aki ma már a vőlegényem:-) "Nagyon vonzónak tartalak,kívánlak menjünk fel valamelyikünk lakására"
5éve vagyunk együtt azóta a randi óta.:-)
Gondolom most kapom majd a beszólást,hogy az első randin lefeküdtem a pasival:-)De nem érdekel:-)
21/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!