Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek kedveli vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedveli vagy csak arra tartja?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki már 1 éve él szexkapcsolatban.A pasi csak vele szexel mással nem.Szerintetek kedveli?Szimpatikus lehet neki a barátnőm?Ezen gondolkodtam hogy biztos ha már ennyi ideje tart!Vagy csak arra tartja?
2011. máj. 22. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ha annyira szimpatikus lenne neki akkor több lenne közöttük.a srácok ezt teljesen külön tudják választani.csak szere kell neki,és egy egy évig tartó szexkapcsolat után nem is fog többre.inkább keressen valakit,akivel máshogy indul a dolog:)

L

2011. máj. 22. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Barátnőm nem szerelmes inkább bú felejtőnek kezdte vele.Nem akar vele járni.Csak arra lennék kíváncsi hogy a pasinak szimpatikus lehet e a barátnőm?Vagy azért a pasiknak kell egy kis szimpátia hogy évekig szexeljen valakivel,nem?
2011. máj. 22. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten csak kedveli ha egy évig szexel vele. jó persze mondják a pasik hogy ők ezt különválasszák, de valamiféle szimpátiát kell hogy érezzen szerintem.
2011. máj. 25. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz nagyon jó csajnak kéne lennie, hogy egy évig szexkapcsolatba legyünk egymással.
2011. máj. 25. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem undorodik tőle. :)
2011. máj. 25. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Egészen biztos, hogy szereti. Egyszer sem volnék képes lefeküdni egy nővel úgy, hogy nem kedvelem, vagy ellenszenves volna.
2011. máj. 25. 14:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!