Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baja? (lent)
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, 1 éve szexelünk is. Mindig úgy kezdtük, mint normális esetben mindenki, előjáték, meg ilyenek. De az utóbbi időben már csak levesz rólam minden ruhát jó gyorsan, simogat, magára húz és már csinálja is. Ott aludtam nála nemrég, és megkérdeztem, hogy most nem-e "játszunk" egy kicsit, mire mondta, hogy rendben van. De akkor sem csinált igazából semmit. Mikor lenyúltam neki, azt mondta, hogy ne, ő pedig bugyin keresztül simogatott, aztán megint az ami eddig. Mi lehet a probléma? Mit csinálok rosszul? :S2011. máj. 22. 15:40
1/8 anonim válasza:
Újítsatok, vigyetek a hepajba újdonságot. Lehet már unja a szokásos menetet.
2/8 anonim válasza:
lehet unja a banánt és újítani akar. valamivel mindig fel kell dobni. két év hosszú idő
3/8 anonim válasza:
hát ez elég furcsa.... lehetséges hogy csak azért van már veled együtt, hogy csak a szex miatt??? már nem érez irántad ugy, ezért sem simogat.... :O ?! kérdezd meg töle és bezséljétek meg hogy neked ez igy nem jo... jah ha szeret akkor szem elött tartaná hogy neked mi a jo ... ezt mindenféleképp tedd neki szová... ne hagyd ennyiben...
4/8 anonim válasza:
Talán fél, hogy túl gyorsan elmegy egy hosszabb előjáték után, esetleg már alatta is. Egy jó megoldás van. nem szégyenlősködsz és megmondod neki, hogy neked így nem jó. te többet igényelsz. Biztosan szeret, és változtat a kedvedért. Irányítsd te. Ezt nem veheti rossz néven.
5/8 anonim válasza:
Istenem, alapvető emberi tulajdonság, ha valamit sokat csinál, montonná válik, még jó, hogy nem tud ugyanolyan lenni mint amikor újdonság volt veled, te is ugyanolyan hibás vagy, próbálj színt vinni bele, ne legyen megszokott helyen stb...
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy unja, de én folyamatosan újabb és újabb dolgokat csináltam vele. Ráadásul mindig pózt is váltottunk, tök sok féle dolgot belevittünk, és nem az, hogy lassan változott meg, hanem egyik napról a másikra.
Várom a további válaszokat.
2011. máj. 22. 15:57
7/8 anonim válasza:
Szerepjáték, más helyszín, ne csak ilyen pózokba gondolkodj
8/8 anonim válasza:
egy esemény dús nap után, az előző amit írtam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!