Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ciki ha a nő nagyon benedvesedik?
Figyelt kérdés
Mikor a párommal szexelünk mindig nagyon nedves vagyok,olyannyira,hogy engem már zavar!A párom azt mondta őt nem zavarja,ez természetes,igaz is,ez így van de nekem már kellemetlen.Nem lehetne tenni valamit,hogy ne legyen ez?
21/N
2011. máj. 22. 15:35
2/11 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,ha undorítónak tarod miért szexelsz?!Valamenyire nedvesnek kell lennie a partnernek mert ha nem akkor gáz az egész.
2011. máj. 22. 15:44
3/11 anonim válasza:
Mindenféleképpen erotikus, férfi csak örül ha látja, hogy élvezik, természetes, felesleges megkérdezned ilyet, főleg ennyi idősen, amúgy is, ha azt akarod olvasni amit látni szeretnél minek kérdezed meg? Ezt úgy mellékesen az első kommentre.
4/11 anonim válasza:
Az én farkamból is szivárog cucc szex közben! Undorító vagy nem, a nemi szerveknek természetes síkosítása van!
6/11 anonim válasza:
Nem ciki, ne akarj ellene tenni.
7/11 specialsound válasza:
Nekem bejönne, legalább könnyen beléd hatolhatnék.
10/11 anonim válasza:
Bejön de csak ha kilefetyelhetem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!