Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétre mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elvileg ma este lesz az az alkalom, amikor először szexelünk. Ő idősebb nálam (40). Milyen fazont tudtok ajánlani? Direkt növesztettem egy kicsit, szóval bármit ki lehet alakítani belőle! Meg az a helyzet, hogy valószínűleg kocsiban lesz. Tehát mit vegyek fel, hogy ezt a "hátrányt" kicsit feledtetni tudjam? Meg ott hogy legyen????
Köszike előre is!
26N (
2011. máj. 22. 15:22
1/8 anonim válasza:
fazon :D ez hülyekérdés... nem azt fogja nézni h mien a ször... borotváld le :D neki nem ez lesz a lényeg... a másik kérdés... hát az már kényesebb.... kocsiban amikor szexeltem mert neki is otthon voltak és nekme is akkor hát..... leült és én ráüllltem...
2/8 anonim válasza:
Hidrogéneztesd ki az biztos egyedülálló lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
De tudom...csak valami extra jó emléket akarok neki :D
2011. máj. 22. 15:34
4/8 anonim válasza:
Fújj, 40 éves?
Gondolom vagy a pénze miatt, vagy mert el akarod veszíteni.
K*RVA!!!!!!!!!!!!
5/8 anonim válasza:
borotváld le teljesen,szerintem.az autós szex jó :-)
érezzétek jól egymást:-)
21/N
6/8 anonim válasza:
szerintem tudod mi kéne?
egypunci meg egykuki
:D LOGIKUS!!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 15.46-os!
Egyáltalán nem a pénze kell nekem és már szűz sem vagyok! Nem tudom, miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni...
A többieknek köszönöm!
2011. máj. 22. 23:05
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!