Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első együttlétre mit ajánlotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttlétre mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Elvileg ma este lesz az az alkalom, amikor először szexelünk. Ő idősebb nálam (40). Milyen fazont tudtok ajánlani? Direkt növesztettem egy kicsit, szóval bármit ki lehet alakítani belőle! Meg az a helyzet, hogy valószínűleg kocsiban lesz. Tehát mit vegyek fel, hogy ezt a "hátrányt" kicsit feledtetni tudjam? Meg ott hogy legyen????

Köszike előre is!

26N (

2011. máj. 22. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
fazon :D ez hülyekérdés... nem azt fogja nézni h mien a ször... borotváld le :D neki nem ez lesz a lényeg... a másik kérdés... hát az már kényesebb.... kocsiban amikor szexeltem mert neki is otthon voltak és nekme is akkor hát..... leült és én ráüllltem...
2011. máj. 22. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Hidrogéneztesd ki az biztos egyedülálló lesz.
2011. máj. 22. 15:25
 3/8 A kérdező kommentje:
De tudom...csak valami extra jó emléket akarok neki :D
2011. máj. 22. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Fújj, 40 éves?

Gondolom vagy a pénze miatt, vagy mert el akarod veszíteni.

K*RVA!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 22. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:

borotváld le teljesen,szerintem.az autós szex jó :-)

érezzétek jól egymást:-)

21/N

2011. máj. 22. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem tudod mi kéne?

egypunci meg egykuki

:D LOGIKUS!!!!

2011. máj. 22. 21:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 15.46-os!

Egyáltalán nem a pénze kell nekem és már szűz sem vagyok! Nem tudom, miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni...

A többieknek köszönöm!

2011. máj. 22. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
társasozzatok :)
2011. máj. 23. 13:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!