Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, srácok! Mást is izgat az, hogy egy fiút
kényszerítsen arra h orálisan vagy máshogy kielégítse?
Figyelt kérdés
A héten láttam a Bebukottak - magyar dokumentumfilmet a youtubon, ahol a börtönben a meleg szereplőt orális és anális sexre kényszerítették heteró tagok, mert ugye nem lehettek nővel.
Amikor láttam nekem is felállt. Konkrétan izgatott h egy sráccal megtegyem én is. Ez veletek is volt? Tudom, hogy homofób kicsit a dolog és nem vok egy agresszív fiú és nem zavarnak a melegek, bár nincs
is ismerős, stb a témában. De tetszett a film. Amúgy heteró vok és kapcsolatban élek 2 éve.
ez csak egy részlet, szedd le. Nekem nem állt fel a faszom :S
vigyél egy kis perverziót, a szexuális életedbe a nőddel
2011. máj. 22. 14:31
2/22 anonim válasza:
Neked erre felállt? Akkor van egy adag szado hajlamod is. De végül is magánügy.
2011. máj. 22. 14:39
3/22 anonim válasza:
Ha ez izgat, kicsit beteg lehetsz. Épp elméjű ember nem felizgul erre, hanem elgondolkodik, hogy mik vannak és elszörnyűködik.
2011. máj. 22. 14:42
4/22 A kérdező kommentje:
Persze, persze borzasztó, ezzel egyetértek.
2011. máj. 22. 14:44
5/22 anonim válasza:
Valami rejtett problémád lehet, ha te ilyenre izgulsz. A barátnőd nem akarod megtépni néha, esetleg úgy tenni mintha megerőszakolnád?
2011. máj. 22. 14:46
6/22 anonim válasza:
Nekem egy (hetero) fiú osztálytársam, aki tudta rólam, hogy a fiúk érdekelnek megkérdezte, hogy benne lennék-e az orális szexben. Mondjuk engem nem kellett kényszeríteni, és ha erőszakos lett volna, ott is hagytam volna.
De az biztos, nem te vagy az egyetlen, aki egyszer kipróbálna ilyen dolgokat:D
2011. máj. 22. 15:19
7/22 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy milyen emberek mászkálgatnak az utcákon.
2011. máj. 22. 15:21
8/22 anonim válasza:
Rejtett agresszió, feszültség ez szerintem. Nem gáz, mindenkiben ott van, csak tudni kell kezelni. Ajánlok valami sportot (canga, futás, fekvő, felülés, bármi, nem kell kőkemény gyúrásba kezdeni, vagy világbajnok szinten sportolni), és több természetben töltött időt, vagy programot. Lényeg az, hogy a felesleges energiák legyenek levezetve, és ne benned kavarogjanak. A sport levezeti az energiát. A természet is, az nagyon jól kitudja kapcsolni az embert. És persze kevesebb agresszió. Próbáld ki, lehet elmúlik ez a fajta dolgod. Vagy több buli, de ne valami állófogadásra menjél, hanem ahol lehet táncolni meg pörögni, tombolni.
2011. máj. 22. 15:28
9/22 kovpet válasza:
Nem biztos, hogy rejtett agresszió ez. Csak kicsit érdekli a srácot az SM. Nem baj az. Sőt... ;)
2011. máj. 22. 17:02
10/22 anonim válasza:
Neked akkor a sitten van a helyed! Legalább te is tartozol valahová.. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!