Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Irassak fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Irassak fel holnap esemény utánit? Nagyon tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Két hete vettem be esemény utáni tablettát, mert a barátommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, amit nem vettük észre. A ma reggeli együttlétünk során ismét megtörtént a baleset, holnap terveztem feliratni az esemény utáni tabit, de most arra lettem figyelmes, hogy vérzek és megjött a mensesem. Ilyenkor mi zajlik ? Ígyis teherbe eshetek ? Fel kell iratnom a tablettát holnap ?

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2011. máj. 22. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
hehe esemény után, szépen van fogalamzva
2011. máj. 22. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát,nem rég nekem is kellett bevennem, de úgy tudom, hogy fél évig nem lehet utána bevenni. :S Amúgy most kellett volna, hogy megjöjjön?
2011. máj. 22. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Becsuszhatott a gigszer. Lehetsz terhes. De nem tudom, hogy milyen időközönként szabad ismételni az esemény utánit.
2011. máj. 22. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon káros. :/ Igen, most kellett volna!
2011. máj. 22. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Többször be lehet venni mint egyszer. Komolyabban kell védekezni, nem bombázhatod a hormonháztartásodat ekkora adagokkal, elbillen a szervezeted és meghizol száz kilóra.

Egy fogamzásgátlót irass. A fiatalember meg ne tépkedje a gumit, ezzel finoman kell bánni, nem ért hozzá! Minden alkalom után eseményutáni tabletát akasz bevenni?

2011. máj. 22. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgyis mész az orvoshoz, majd ő megmondja, hogy mi legyen. Ha fel kell írni, akkor felírja, ha más teendő van, azt is tudja majd. Azért kapja a fizetését, hogy neked segítsen és tanácsot adjon.
2011. máj. 22. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz,hogy vizsgáljon meg.Sürgős esetekben sehova sem kell bejelentkezni,hétköznap elmész az rendelés elején,hétvégén is van ügyelet mindig.Amúgy valóban nem szabad bevenni,óriási kárt okoz a szervezetnek.Nem akarok okoskodni,de az óvszerhasználattal kapcsolatban csak annyit,hogy ügyeljetek arra,hogy ne maradjon levegős,mert akkor szakad.Mi már 3éve minden nap ezt használjuk és egyetlen egyszer szakadt el,a mi hibánkból amikor levegős maradt.Ez így túl sok a ti esetetekben egymás után.
2011. máj. 22. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, akkor sztem menj el dokihoz, mondd el neki, h 2 hete vettél be, most kellett megjönnie, és meg is jött. (így az előző tuti hatott). Én úgy gondolom, h menstruáció előtti napokban elég kevés az esélye, h teherbe ess (de biztos nem 0 . Legjobb, ha megkérdezel vki okosat. :S Drukkolok, hogy ne legyen gond. előző-20L
2011. máj. 22. 14:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Holnap reggel elmegyek!
2011. máj. 22. 14:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!