Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Maszti rekordjaitok mik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Maszti rekordjaitok mik?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mint

leggyorsabban elért masztis élvezés,

leghosszabb ideig tartó masztid,

legtöbb elért orgazmus masztival.

2011. máj. 22. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányok ezt nem számolják! Ez csak pasiknak a heppje, hogy ki tudja leggyorsabban kiverni stb... Lányok már örülnek ha van orgazmus, akkor már csak jó lehet, mindegy milyen módon/sebességgel/rendszerességgel történt...
2011. máj. 22. 14:53
 2/10 anonim válasza:
Én egyszer kiváncsi voltam és megnértetm kb.-re csk sima órával,mikor kezdtem,mikor fejeztem be...kb 2 perc volt +- pár mp...:D
2011. máj. 22. 20:16
 3/10 anonim válasza:
1 perc:DD komolyan! ha már fel vagy izgulva,és úgy kezded el,hamar elmész,ha lány vagy ha fiú,ilyenkor nem szémít
2011. máj. 22. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló fiú volt? Mert azok szoktak ilyeneket írni, mintha mindent tudnának a lányokról pffff :D

Én szoktam számolgatni, nekem is kb 1 perc a rekord, és a leghosszabb? Erre nem tudok felelni...

És max 2 egy nap. Ennél több nálam képtelenség.

2011. máj. 24. 07:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Szegény elsőt a többi lány megetette ezzel.

Utána járva 2 percet hallottam. De látom van hogy egy perc is elég. - Ez életkor , helyzet és esete válogatja.

A második a fiúknál is a lányoknál főként ébrenléti és kondíció kérdése. (A fiúkan vissza fogott magömlés technika kell a egy aktus max. fizikai állóképesség végéig nyújtásához.) Lányoknak kell ehhez valami extra tudás?

Ne hogy már az orgazmusok számában versenyeztessenek!

2011. máj. 24. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
a leggyorsabb szerintem egy perc sem volt, a leghosszabb pedig szerintem kb fél-1 óra, persze szándékosan húztam az időt. orgazmusaim egymásután nem szoktak lenni önkielégítésnél, mert csak akkor csinálom, ha nagyon ki vagyok éhezve, és lenyugszom az első után picit, így ki tudom várni, amíg találkozok a barátommal. azonban régebben volt, h naponta többször is csináltam. 4-5-ször:D
2011. máj. 24. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
A következő már azt is írja ide, pasival mennyi a legrövidebb idő és az átlagos.
2011. máj. 24. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is húzni szoktam az időt, volt hogy 2 óráig csináltam, mikor nem volt barátom, és ezt kb. minden nap! :) Amúgy nem emlékszem a többire!
2011. máj. 24. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Csinálhatnád nekem is két órán át szivi.
2011. máj. 24. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:48

Vagy akár én is csinálnom neked 2 rán keresztül vagy csinálhatnánk egymásnak!:)Mit szólsz édes?:)

2011. máj. 24. 13:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!