Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találni normális meleg fiút?
Konkrétan az élmény kell, vagy egy személy -a nagy Ő- akit keresel?
(lehet hogy sokan fognak piszkálni, pl az első válaszoló is, velük ne törődj, nem ezen múlik a normalitás)
18/L
Hát igen, a b uziknál megesik, hogy b uzisak. A heterók meg olyan heterósak.
Na jó, értem én a kérdést. Maszkulin pasitt szeretnél magad mellé. Vannak, csak lehet nem olyan exhibicionisták mint a nyünyőkék. Az "idősek" nálad pontosan mennyit jelent? 25? 30? 35? Úgy saccolom, kb 15 és 20 között lehetsz. Nézelődj még egy kicsit, lehet hogy pont a kép nélkülik között találsz valaki olyat, akit keresel. Sokan nem mernek feltenni fotót.
Igazad van, nagyon sok "b u z i s" és idős tag van ezeken az oldalalkon, valamint ehhez jönnek még a kamu-felhasználók.
A 15:56-os válaszával viszont nem értek egyet, aki kép nélkül ismerkedik egy ilyen oldalon az vagy nem őszinte, vagy van valami rejtegetnivalója. Néha válaszoltam ilyen "kép nélküli" felhasználónak, és még MSN-en is csak netről leszedett képekkel hülyített. Szóval nem javaslom, hogy társkeresőn kép nélküliekkel ismerkedj.
Viszont van több normális srác is ezeken az oldalakon, akiket kellő "rutin" után könnyen fel lehet ismerni. Elsődleges, hogy legyen legalább 1 arcképe az oldalon (ami ne netről letöltött fotómodell képe legyen), a bemutatkozásnál ne csak néhány mondat legyen, és legyen valami olyan információ megadva róla (pl. születési dátum, lakhely), ami alapján rá tudsz keresni részletes kerersővel különböző közösségi oldalakon (pl. iwiw, facebook). Én csak akkor írok valakinek, ha megtalálom például facebookon. Én egyébként a www.gaypoint.hu -t javaslom.
17:17
Aki rejtőzködő meleg, nem fog magáról fotót feltenni, mert nem szeretné ha valaki ráköszönne az utcán. Inkább hosszabb, értelmes szöveget ír. Nem idézeteket, hanem valamit magáról.
Szerintem az emailben küldött fotó is korrekt, max nem dugtok vagy jártok csak összebarátkoztok. A kamu kép a profilban és a privátban elküldve is egyértelműen kamu.
18:21
"Rejtőzködő meleg" vagyok, csak néhány ember tudja rólam, és sokan nagyon meglepődnének, ha megtudnák, hogy "más" vagyok. Viszont már ha írok valakinek egy társkereső oldalon, nálam az alap, hogy a címzett lásson rólam egy pár képet, mivel bevalljuk, vagy nem, de az emberek 99%-a kép alapján dönt. Engem nem zavarna, ha rámköszönnének az utcán, maximum ha olyan a helyzet, azt mondanám, hogy "Bocs, összekeversz valakivel.". Egyébként lehet, hogy csak nekem rosszak a tapasztalataim a kép nélkül ismerkedők terén, de eddig aki kép nélkül írt nekem, vagy kamus volt, vagy annyira "előnytelenül" nézett ki, hogy nem tudtam volna vele kapcsolatba bonyolódni (pedig nálam nem a külső az elsődleges szempont).
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Nem enged privátot küldeni, =/ írj te nekem ha még érdekel vmi! =)
17/F (biszex)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!