Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A roma lányok tényleg olyan jók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma lányok tényleg olyan jók?

Figyelt kérdés
Állítólag sokkal tüzesebbek és harciasabbak mint a magyar lányok,és nem utolsó sorba erősebbek is meg jobban tudnak verekedni. Az ágyban is nagyon jók sokak szerint. Tapasztalatokat várok.

2011. máj. 22. 11:56
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
83%
jah és annyira harciasak hogy csak a szájuk nagy és csak akkor ha többen vannak.ha egyedül akkor valaki rászól csúnyán és megse mer szóllalni.Na ennyit róluk
2011. máj. 22. 16:40
 12/50 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy harciasak, de 1 az 1 be is nekimenek bárkinek saját szememmel láttam. Sajátjuknak meg magyar csajoknak is nekimennek.
2011. máj. 22. 17:15
 13/50 anonim ***** válasza:
91%

Nem jobbak, sőtt...

Említésre se méltó!

2011. máj. 22. 19:36
 14/50 anonim ***** válasza:
81%
fúúúúúj,igen,tényleg jobbak,mert gusztustalanabbak,mocskok,és hiper gyorsasággal lopják el a cuccaidat..de te se vagy normális,ha olyan az eszedbe jut,h egy c.gánnyal csináld.
2011. jún. 19. 14:37
 15/50 anonim ***** válasza:
77%
Én valahogy nem vagyok érdekelt abban, hogy egy retkes romát tosszak meg.
2011. jún. 19. 14:39
 16/50 anonim ***** válasza:
86%

Miért lenne ez jó?

És durvábbak, közönségesebbek, manipulatívabbak, célratörőbbek, keményebbek és közönségesebbek és egyébb rossz tulajdonságuk is van. Ismerek egy két vegyes házasságot. Jaj csak azt ne!

Ha csak cigó lány lenne a világon én leharapnám a saját tököm.

2011. jún. 19. 14:49
 17/50 anonim ***** válasza:
83%
Ja és ez nem rasszizmus csak kulturális különbség, ők még száz éve vándoroltak és az keményebb embert követelt.
2011. jún. 19. 14:52
 18/50 anonim ***** válasza:
68%

Ha végiggondolod hogy az apjukkal gyerekkoruk óta gyakorolnak...

Am tényleg hogy a f*szba tudsz gondolsz ilyenekre.

2011. jún. 19. 15:36
 19/50 anonim ***** válasza:
75%
Úr isten!! életemben először (anyámé után) az első női mell egy cigányé volt. Szintén buszonszoptatós. lehettem már 14 éves, érdekeltek a ilyen dolgok, de ettől eggyáltalán nem indultam be! Undorítóak! nem hogy bármiféle szexuális aktushoz hasonlítható cselekedetben nem vennék részt EGYIKKEL sem, én még szívem szerint az érintésüktől, a velük való kommunkiációtól is tartókodnék!!!
2011. jún. 19. 18:58
 20/50 anonim ***** válasza:
25%

Mi ez a nagy rasszizmus itt?

Cigányok negrid és mongoloid kevert india subrasszba tartoznak ezért nagyon idegenkednek tőlük sokan.

2011. jún. 19. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!