Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már ti ilyet?
Figyelt kérdés
Szex közben sokszor van úgy,hogy miközben bennem van a párom és mozog,gyakran néha-néha kifog a hideg.
Nagyon jó érzés.
Hozzá kell tennem,hogy még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.
De mikor így kifog a hideg,nagyon jó.
Tapasztaltátok már ti ezt?
2011. máj. 22. 11:15
41/45 anonim válasza:
mennyi idióta ember !
nem adsz más véleményére ?
akkor mért iros ide ki ?
vagy téged ez is felizgat ?
ettölt fog meg téged a hideg ?
:)
:/
:(
:o
Betegek vagytok !
43/45 A kérdező kommentje:
:D
2011. máj. 22. 14:53
44/45 anonim válasza:
Én értem és éreztem már ilyet és eyáltalán nem ,,kiráz a hideg" hanem olyasmi,mint mikor a lábadnak melege van és mégis izzad...ilyen hideg-meleg érzés fut át rajtad és nagyon jó,és nemvagy tőle libabőrös,nem fázol csak pár mp-ig tart...remélem megértettem...:D:D
45/45 anonim válasza:
Bocs,mégse,előző vok,csk utólag olvastam,h arra gondoltál,h kiráz a hideg...bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!