Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűk fitymával ki lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűk fitymával ki lehet elégíteni egy nőt? Illetve úgy szeretkezni hogy a nőnek jó legyen?

Figyelt kérdés
Igazából azért kérdezem, mert még szűz vagyok és sajnos már idős is (26). Orvoshoz menni pedig irtózok.
2011. máj. 21. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fitymaszűkületed van, akkor inkább az a kérdés, hogy neked jó lenne-e. Ha az van, akkor elég kellemetlen dolgok érhetnek, szóval inkább keress fel egy orvost a problémáddal.
2011. máj. 21. 22:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az számít hogy nekem jó-e, hanem hogy a partneremnek. Amugy ha magamnak csinálom el tudok menni.
2011. máj. 21. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy nem lenne jó neked, hanem hogy akár nagyon kellemetlen is lehet!
2011. máj. 21. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:

De, igen, az is számít, hogy neked is jó legyen a szex. Egy párkapcsolat nem működhet harmonikusan hosszútávon, ha az egyik fél nem tudja igazán élvezni a szexuális együttléteket, hidd el nekem. A fitymaszűkület pedig egészségügyi szempontból sem elhanyagolható, úgyhogy tedd félre az "orvoshoz menni irtózok" hozzáállást, és keress fel egy dokit! Nem vagy már gyerek, ne nyafogj!

25/L

2011. máj. 21. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
ez egy betegség, amit műtéttel gyógyítanak. muszály elmenni dokihoz az egészséged érdekében és AZONNAL!
2011. máj. 21. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a gondom. Volt egy enyhe fitymaszűkületem de kikúráltam magam, próbáld ki te is. Mikor erekciód van húzd hátra a bőrt ameddig tudod, fájni fog de minél több ideig feszül a fitymád annál gyorsabb lesz a változás. Nekem kb 4 hónap kellet, mára már "normálisan" tudom használni. Ha kell még tanács akkor írj rám.
2011. máj. 21. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Partnerednek se jó ha látja hogy szétszakadsz a fájdalomtól...ideális esetben
2011. máj. 22. 01:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg menj el orvoshoz. Sokkal jobb lesz utána.
2011. máj. 23. 15:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!