Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Lányok engem is elfodnátok igy?
Figyelt kérdés
Elég sok minden bajom van .Föleg külsö terén pl.száraz bör,szörbenövés alábamon végig,szex terén meg születésem után kivették az eggyik herémet ,ezen kivül görbe csupán 13 cm -tudom nem a méret a fontos de ennyi hibával ki tudna szeretni?2011. máj. 21. 21:45
1/7 anonim válasza:
Szerinted csak NEKED vannak hibáid? Gondolkozz el egy picit.
2/7 anonim válasza:
Neked emlékezeteim szerint már van barátnőd. Legalábbis sok kérdést feltettél, és írtad, hogy van barátnőd. (:
3/7 A kérdező kommentje:
csak volt már nincs de most van egy uj akivel ismerkedem és nemtudom hogy elmondjam e neki ezeket a problémákat vagy majd késöbb ..
2011. máj. 21. 21:52
4/7 anonim válasza:
Húha..szőrbenövés?Hát én nem élnék így toább...
hülye vagy?senki sem tökéletes.Az meg kit érdekel hány heréd van...
5/7 anonim válasza:
szőrbenövés ellen: használj peeling krémeket:) heti egyszer tusolás közben...
here baj: ha évek múlva is zavar,akkor lehet implantátumot behelyeztetni...
de egyébként meg fogadd el magad és hidd el mások is el fognak fogadni:-) 24n
6/7 anonim válasza:
Ha látnál engem, tudnád h létezik nálad sokkal rondább is.
7/7 anonim válasza:
Elöször is saját magadat kell elfogadni,hogy önmagadat tudd adni és természetes,hogy a leendő partner elfogad így,ha valaki szeret akkor nem számítanak a hibák,és én a Te "gondodat" nem mondanám hibának!Ettől még lehetsz és leszel is boldog egy kapcsolatban,senki nem tökéletes!
21/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!