Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Punciplasztika. Te mit szólnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punciplasztika. Te mit szólnál, ha a párodon hajtottak volna végre ilyen műtétet? Vagy akinek volt, mi a tapasztalata? Érzékenyebb szeretkezésnél?

Figyelt kérdés
Nagyon erősen szimpatizálok a szeméremajak műtét felé..
2011. máj. 21. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

minek neked az?!

jó a puncid úgy, ahogy van!

az egy dolog, hogy a melledet kicsinek/nagynak találod, nadehogy a puncit!!

hihetetlen.

a puncit nem nézegetni kell...:)

2011. máj. 21. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem határozottan az afrikai puncicsonkolás jut róla eszembe. De ha ettől a páromnak nő az önbizalma, akkor elfogadnám.
2011. máj. 21. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám neki.
2011. máj. 21. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:

A szeméremajak az nem erogén zóna, már mitől válna érzékenyebbé a műtéttől?

Vannak olyan esetek, amikor a szeméremajak tényleg annyira el van deformálódva, hogy akár fájdalmat is okozhat üléskor, olvastam már ilyenről, akkor természetesen indokolt lehet a műtét. De egyébként minek, csodálkozom, hogy van olyan, aki ilyenre pénzt adna ki.

2011. máj. 21. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:

En is azt mondom, hogy max. akkor latom ertelmet, ha egeszsegugyi okokbol valakinek muszaj megcsinaltatnia. Na de hogy csak szepeszeti es hiusagi okokbol... annak semmi ertelme!

Most oszinten! Miert erzed ugy, hogy egeto szukseg van ra, hogy megmuttesd a puncidat????

2011. máj. 21. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Egy régebbi barátnőmnek meg volt plasztikázva, semmi sem maradt a kisajkaiból. Először furcsa volt így látványra, de szerintem nem csúnya dolog. De nagyon gondold át mert végelges döntést hozol!
2011. máj. 22. 00:20
 7/11 anonim ***** válasza:

76%:

A szemérem ajak nem erogén zóna? Ilyen alapon a herék és a mellbimból sem :P

Te se láttál még nőt közelről.

[link]

A csikló az egész punci résznél folytatódik alul.

Érzékenyebb biztos nem lesz a műtéttől, sőt lehet hogy átvágnak idegeket.

2011. máj. 22. 09:42
 8/11 A kérdező kommentje:

23:56

Mert nem tetszik, mert szerintem undorító és visszataszító. Szerintem ép elméjű srác még bottal sem piszkálná. :) ezért.

2011. máj. 22. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem ismered eleg jol a sracokat...:)
2011. máj. 22. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Láttam nőt közelről, mivel én is az vagyok, az erogén zónát pedig úgy értettem, hogy a szeméremajak nem a csikló, attól még nem lesz érzéketlenebb a nemi szerve az embernek.
2011. máj. 22. 14:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!