Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punciplasztika. Te mit szólnál, ha a párodon hajtottak volna végre ilyen műtétet? Vagy akinek volt, mi a tapasztalata? Érzékenyebb szeretkezésnél?
minek neked az?!
jó a puncid úgy, ahogy van!
az egy dolog, hogy a melledet kicsinek/nagynak találod, nadehogy a puncit!!
hihetetlen.
a puncit nem nézegetni kell...:)
A szeméremajak az nem erogén zóna, már mitől válna érzékenyebbé a műtéttől?
Vannak olyan esetek, amikor a szeméremajak tényleg annyira el van deformálódva, hogy akár fájdalmat is okozhat üléskor, olvastam már ilyenről, akkor természetesen indokolt lehet a műtét. De egyébként minek, csodálkozom, hogy van olyan, aki ilyenre pénzt adna ki.
En is azt mondom, hogy max. akkor latom ertelmet, ha egeszsegugyi okokbol valakinek muszaj megcsinaltatnia. Na de hogy csak szepeszeti es hiusagi okokbol... annak semmi ertelme!
Most oszinten! Miert erzed ugy, hogy egeto szukseg van ra, hogy megmuttesd a puncidat????
76%:
A szemérem ajak nem erogén zóna? Ilyen alapon a herék és a mellbimból sem :P
Te se láttál még nőt közelről.
A csikló az egész punci résznél folytatódik alul.
Érzékenyebb biztos nem lesz a műtéttől, sőt lehet hogy átvágnak idegeket.
23:56
Mert nem tetszik, mert szerintem undorító és visszataszító. Szerintem ép elméjű srác még bottal sem piszkálná. :) ezért.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!