Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már veletek olyan h nem volt orgazmusotok az aktus során, viszont isteni volt a sex. Vagy az orgazmus elengedhetetlen a jó sexhez?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 20:39
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy volt ilyen. Nőknél orgazmust okozni szerintem nagyon nagyon kevesen tudnak, főleg úgy,hogy a nők egy része nem is képes rá.
2/4 anonim válasza:
Nekem sokszor nincs orgazmusom, de attól még élvezem.
Bár örülnék, ha minden szex teljes kielégüléssel végződne, de nálam ez nehezen elérhető. Így nem mindig van. De attól a szex lehet jó.
21/L
3/4 anonim válasza:
Nekem életemben 3x volt olyan,h nem tudtam elmenni,amúgy 4 éve élek szexuális életet.Amikor olyan volt,h nem tudtam elmenni,akkor nekem nagyon jó volt,csak hát hiányzott az,h elmenjek,meg bennem maradt az az érzés,h nem vagyok kielégülve.De persze,van ilyen,attól még lehet jó.:)
4/4 anonim válasza:
nekem azt hiszem van enyhe hüvelyi orgazmusom, csikló orgazmust csak a kezeimmel tudok elérni,szex közben, miközben bennem van a párom, illetve sokkal jobb a szex, ha egy bizonyos ideig nem vagyunk együtt és akkor ki vagyok éhezve rá :)
igen, sokszor volt isteni a szex orgazmus nélkül, és egyáltalán nem zavart, hogy nem mentem el, mert nem az a lényeg, mert ha erőltetném csak rosszabb lenne, lehet orgazmus nélkül nem elégülök ki teljesen, de valamennyire igen, és nincs is annál jobb érzés, hogy szeretem a társam és ismeri a testem! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!