Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs ilyen ürességhez hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ilyen ürességhez hasonló érzésetek szex után?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 19:19
 1/9 Lackaaa ***** válasza:
Nekem szarás után szokott lenni. 17/f
2011. máj. 21. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:

van,mert vége a szexnek....

akkor főleg üres,ha én nem megyek el,a pasi meg igen

2011. máj. 21. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:

régebben volt néha, ma màr nem igazàn :) jó érzés utàna összebújni, feküdni és csak bàmulni a plafont :) de akàrmi màst is csinàlni.

18/L

2011. máj. 21. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Az első menet után nincs, a második után már néha úgy érzem, hogy üres vagyok. Szóval a harmadik néha sikerül, néha teljesen kiürülök addigra, és nem marad bennem anyag. :-)
2011. máj. 21. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
egyik pasim után volt.. mert utána nem foglalkozott velem csak a tv-t nézte, ki is vittem utána a tv-t miután szakítottunk. sztem egy lánynak kell az hogy utána "érzelmileg is ápolják a lelkét"..
2011. máj. 21. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem szex közbe is üresség érzetem van...23N
2011. máj. 21. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
ha ilyet érzel, akkor szerintem még nem vagy kész a szexuális életre, vagy nem jó pasival fekszel le
2011. máj. 21. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sex után nagyon erőteljesen érzem azt hogy valami hiányzik,nem tudom mi.Pedig nagyon jó a sex.Olyasmi mintha nagyon szomjas lennék,vagy kívánnék valamit de nem tudom hogy mit.
2011. máj. 22. 11:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Pont erre gondolok!

Ez a srác is erről ír: [link]

2011. máj. 23. 17:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!