Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ezt kipóbáltátok már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ezt kipóbáltátok már?

Figyelt kérdés
Önkielígétéskor az elélvezés előtti pillanatban ha vesztek egy nagy levegőt, és visszatartjátok akkor sokkal nagyobb az élvezet mikor elélveztek. Én kipróbáltam és leírhatatlan volt az élmény.
2011. máj. 21. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez most valami kamu baromság, vagy komoly? Én még sosem hallottam erről.
2011. máj. 21. 19:03
 2/12 A kérdező kommentje:
én se hittem el de nekem bejött
2011. máj. 21. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint még nem hallottál David Carradine-ról, vagy nem ugrik be az összefüggés. Ugyanezt csinálta, csak ő eszközt is használt hogy ne jusson levegőhöz.
2011. máj. 21. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szegéény... nekem ez tök nagy csalódás volt, hogy így halt meg a pasi.
2011. máj. 21. 19:10
 5/12 A kérdező kommentje:
De ha csak visszatartom a levegőt az nem veszéjes!?
2011. máj. 21. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem, mivel a légzés reflexes, nem akaratlagos. Egy ideig akarattal vissza tudod tartani a légzést, de az agy felül fogja bírálni, amikor észleli hogy feldúsult a szén-dioxid, és levegőt veszel úgyis. Meg az a néhány másodperc amíg visszatartod, nem vészes.

Az a húzós, ha erre rászoksz, és minél intenzívebb hatás kedvéért bevetsz olyan dolgot, amit az agy nem tud kontrollálni. Tehát külső eszközök használata már veszélyesnek mondható, abba előbb-utóbb belehalnak az önfojtogatók, mert véletlenül el lehet veszteni az eszméletet, ha átlépik a biztonságos határt a még nagyobb élvezet reményében.

2011. máj. 21. 19:22
 7/12 anonim válasza:
ez volt a south park-ban is ,így halt meg kenny:(de ő batman-jelmezben és övvel vojtotta magát,de sztem ha csak visszatartod nemhalszmeg xD
2011. máj. 21. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
david carradine is túl későn fújta ki a levegőt...
2011. máj. 21. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, de Carredine felakasztotta magát, mert elájult mielőtt kioldozta volna magát. Ha csak benntartja a levegőt, nincs semmi ami megakadályozná hogy levegőt vegyen újra, emiatt nem veszélyes a sima levegő-visszatartás. Egyelőre csak itt tart.
2011. máj. 21. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
en ha visszaszoirtitom a levegot befosok és folyik ki az agybol és jon gyöngyibacsi a takaritónönk és azt mondja mi a gachit csinalol dik....de adok neki egy 10 ezrest és lesop
2011. máj. 21. 21:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!