Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem izgulok fel rá?
Az egyik nap problémám hogy szex közben nem izgulok fel.
Kívánom, akarom, de nem jó. Nincs benne a tűz, a vágy.
Hogy hozhatnám vissza? Régen hozzám ért és átázott a bugyim.
Múltkor összevesztünk és mikor "úgy" néztünk a kocsiba egymásra és közelebb és közelebb jött, egymásnak estünk, mindketten 200 fokon lángoltunk, úgy mint az elején.Mindenkinek meséltem milyen jó a szex vele, most meg mindig próbálom elkerülni.. ó már megint kell meg ilyenek.. :S Jó.. de nem olyan jó mint régen. Vagy meguntam őt?vagy a szexet? Mert én nagyon szeretem őt, de nemjó ha nyal, fáj ha simogat, utálom ha ujjaznak. Persze ha magamnak csinálom jó. Régen imádtm, most nem jó semmi. Mikor ő már majd el megy én nekem még semmmi. De látja, és mondtam is már neki. Azt mondta mert változatassunk mindig próbál valami újjat csinálni. De mi történt? :( Help!!!!
Szerintem túl sok hangsúlyt kapott a szex a kapcsolatotokban. Próbálj meg a kapcsolatotok többi részére koncentrálni.
Mindig ez lesz egy idő után, hogy ilyen ürességet fogsz érezni szex után. Csak is a házasságban lehet az igazi.
Szedsz fogamzásgátlót?
Az a ludas! Amikor abbahagyom ugye a 3 hét végén akkor sokkal nagyobb kedvem van szexelni. Praktikus módszer a fogamzásgátlásra, hogy a szexuális étvágyadat csökkentik....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!