Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem izgulok fel rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem izgulok fel rá?

Figyelt kérdés

Az egyik nap problémám hogy szex közben nem izgulok fel.

Kívánom, akarom, de nem jó. Nincs benne a tűz, a vágy.

Hogy hozhatnám vissza? Régen hozzám ért és átázott a bugyim.

Múltkor összevesztünk és mikor "úgy" néztünk a kocsiba egymásra és közelebb és közelebb jött, egymásnak estünk, mindketten 200 fokon lángoltunk, úgy mint az elején.Mindenkinek meséltem milyen jó a szex vele, most meg mindig próbálom elkerülni.. ó már megint kell meg ilyenek.. :S Jó.. de nem olyan jó mint régen. Vagy meguntam őt?vagy a szexet? Mert én nagyon szeretem őt, de nemjó ha nyal, fáj ha simogat, utálom ha ujjaznak. Persze ha magamnak csinálom jó. Régen imádtm, most nem jó semmi. Mikor ő már majd el megy én nekem még semmmi. De látja, és mondtam is már neki. Azt mondta mert változatassunk mindig próbál valami újjat csinálni. De mi történt? :( Help!!!!

2011. máj. 21. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Már nincs újdonság ereje a dolognak. Többet újítsatok. Időben és helyekben is. Valószínű, hogy nem csak a szex laposodott el nálatok. Ezen együtt javíthattok.
2011. máj. 21. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha elmúltál 55 éves,akkor ez sajnos természetes jelenség...
2011. máj. 21. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán más pózban, és akkor, ha te is akarod.
2011. máj. 21. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán velem..ha te is akarod:$ :D:D:DDD
2011. máj. 21. 18:51
 5/9 anonim válasza:
Hát sajnos az ilyen előfordul, de próbáljatok valami újat kipróbálni. Mióta vagytok kapcsolatban?
2011. máj. 21. 18:57
 6/9 anonim válasza:

Szerintem túl sok hangsúlyt kapott a szex a kapcsolatotokban. Próbálj meg a kapcsolatotok többi részére koncentrálni.

Mindig ez lesz egy idő után, hogy ilyen ürességet fogsz érezni szex után. Csak is a házasságban lehet az igazi.

2011. máj. 21. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Szedsz fogamzásgátlót?

Az a ludas! Amikor abbahagyom ugye a 3 hét végén akkor sokkal nagyobb kedvem van szexelni. Praktikus módszer a fogamzásgátlásra, hogy a szexuális étvágyadat csökkentik....

2011. máj. 21. 19:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nemsokára 11 hónaposak leszünk, de csak a 3. hónaptól szexelünk. Nem,nem szedek gyógyszert, legtöbbször gumi nélkül szoktuk, szinte nem is használunk.
2011. máj. 22. 12:06
 9/9 anonim válasza:
Hát akkor nagyon korán van ez a dolog nálatok. Ha szereted és nem akarsz szakítani próbáljatok meg valami újat. Mondjuk próbálj meg neki szexin táncolni.... Vagy olyan helyen essetek egymásnak ahol bármikor megláthat valaki. Lehet hogy ez visszahoz valamit. Sok sikert!!!!!!!
2011. máj. 22. 12:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!