Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/31 szamóca.. válasza:
ölég rusnya feje van ami aztilleti.
a cipője borzalmas, és túl rendezett nekem. de legalább vmi stlíuskezdeményt látunk.
5/31 Maxima válasza:
Feher ing, nyakkendo, cicanadrag....hogy is mondjam...az etvagyam hirtelen elment :D Kicsit nagyon melegnek nez ki.
6/31 anonim válasza:
Nekem nem. Biztosan van, akinek bejön, de az nem én vagyok.
16/L
8/31 anonim válasza:
Off Kérdés xd: Én is ilyen vékony vagyok kb. de nem így öltözöm ez hátrány?
9/31 anonim válasza:
Ha ilyen vékony lába van,hogy ha lánylétemre belerugnék kettétörne és cicanacit vesz rá fel azzal valami baj van.!:O Ha normálisan öltözöl akkor nem gáz,de amugy a teteje nem rossz csak ez a nadráág szerü dolog:O
10/31 anonim válasza:
Nekem nagyon nem ő az esetem. De jártam már olyan fiúval, akinek harmadszori találkozáskor is bemutatkoztam, annyira nem ragadta meg a fantáziám, és aztán úgy lenyűgözött a személyiségével, hogy 5 év lett belőle..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!