Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok, házasságban élők, ti milyen gyakorisággal szexeltek?
Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok,házasságban élek 1 éve,a férjem 14 évvel idősebb,és ő az a tipus,aki nem nagyon igényli,kb havi 1x.Amúgy 7 éve vagyunk együtt és nagyjából minden stimmel.Szerintetek mi a normális egy kapcsolatban,nagyon sok fiatal küszködik szexualitás hiánnnyal vagy problémával,mi lehet ennek a nyomós oka,nektek mik a tapasztalaitok?Mennyit fordult ez a világ?2011. máj. 21. 17:31
1/3 anonim válasza:
Mi még az elején tartunk. Egy éve élünk együtt. Sokat és sokszor szexelünk. Van, hogy naponta többször is. De ritkán marad ki nap.
Azért biztosan egy idő után ez csökken. De szerintem tenni kell érte, nem is keveset, hogy ne úgy, mint nálatok. Sokszor kell újítani, új helyeken, időpontokban keresni az alkalmat. Ne legyenek egyformák a napok.
Persze könnyű ezt mondani.
23/F 22/L
2/3 anonim válasza:
Jajj, hát szegény, nem is tudom, hogy bírod... Szerintem is a napi rendszeresség azért az elég jó, napjában többször azért nincs lehetőség rá, csak ritkán, mert akkor nem sokat haladna az ember a munkáival. De szerintem azért jó, ha naponta szán rá az ember egy kis időt, vagy kétnaponta, ez azért sokat számít lelkileg is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!