Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj hogy lehet jó az ágyban?
Szerintem ez nem így van. Való igaz,hogy a nő egy passzív szereplő, de nem mindegy mennyire passzív.
Szerintem kell az, hogy tényleg veled akarjon lenni, kipirult arccal és ragyogó szemmel nézzen rád, sugározzon belőle a boldogság, hogy veled legyen, és akarjon neked örömet okozni.
Ha csak fekszik, pofákat vág, azzal elront mindent.
Ez nőként a véleményem, nem tudom a férfiak mennyire értenek egyet velem, de úgy gondolom igazam van.
Pl:. oldal fekvős póz: nedvesítsd be az ujjad, nyúlj hátra a golyóihoz, és kezd el gyengéden cirógatni, simogasd a fenekét. stb.
Kutya póz: szintén, plusz néha de " mozogj" táncolj a férfin :)
A szex két emberen múlik.
Én is nő vagyok, de szoktam mozogni szex közben, mert mi is tudunk közben és lehet is, felveszem párommal a ritmust. (nem csak lovagló pózban) Közben, póztól függően, lehet a másik felet simogatni, csókolgatni.
Hát ez attól függ ki mondja ezt. Ha egy olyan pasi, aki visszahúzódó és illemtudó, akkor könnyen lehet, hogy csak azért mondja, hogy ne bántson meg. Ha egy olyan pasi, akinek tök mindegy, csak végre ne arra korlátozódjon a szexuális élete,hogy másokat b*szogat és csak a saját öröme végett keresett nőt, akkor mindegy mit csináltál, az is jó.
Ha viszont egy olyan valaki mondja, aki tényleg örömet akar okozni és ezt az örömet akarja látni az arcodon és tényleg mindent meg is tesz érte, na ő már szerintem őszintébb és ha azt mondja jó voltál, akkor egyszerűen az, amit csináltál örömet okozott neki is.
Tehát nem lehet azt mondani, hogy egységesen van, ami jó, mert mindenkinek más a jó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!