Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti felizgulnátok két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti felizgulnátok két lány leszbizésére?

Figyelt kérdés

Ha igen, kb. mennyi idő után? Milyen szinten? A két lánynak mit kéne csinálnia ahhoz, hogy ez sikerüljön?

Szájrapuszi, csók, tapizás ruha alatt, vagy mind a két lánynak meztelennek kéne lennie ahhoz? Ujjazás, nyalakodás ott lent?

2011. máj. 21. 16:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
Az izgatja fel a fiúkat, hogyha a két lezbi lány a farkunkon pörögnek.... -_-
2011. máj. 24. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Már egy félmeztelen csajra is felizgulok azonnal, ha szexisen van öltözve még rohában is feláll rá. Egyébéknt nekem nem jön be a leszbizés, aki meg a láncfűrészes gyilkost írta annak hatalmas nagy gigalike.
2011. máj. 24. 16:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem ítéljük el a b*zikat?
2011. máj. 24. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

ajjajj az örökös vita...

b*zik vs. lesbik....

egy férfi a lányokra gerjed nem a pasikra...ergo 2 lányra is gerjed egyszerre...

2011. máj. 24. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Engem azonnal felizgat, ha két nő smárol. Majd szétdurrant a farkam, mikor előttem két 15-16 éves csajszi smárolt, beszélgettünk velük, mert egy barátom elkísértem egy amúgy, szerintem borzalmas punk-koncertre, kisvárosi, kisművházban... szóval beszélgettünk, ismerkedtünk, ők meg elmondták, hogy együtt járnak fél éve. Ott előttem kb 20cm-rre elkezdtek nyelvesen smárolni, vadul... Nem tudtuk őket sajnos meggyőzni, hogy fiúzzanak velünk, akár kettesével ,akár négyesben, de később az egyiket mégiscsak láttam egy korabeli srác torkába mászni a nyelvével...

A puncinyalás is izgató, e az máár nem annyira. Filmen is a két lány smárolását szeretme nézni. Főleg gruppen után, mikor egymás spermás száját smárolják, hát az csúcs, meg a spermás puncit mikor nyalják egymásnak, az már izgatóbb

2011. máj. 24. 18:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!