Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti felizgulnátok két lány leszbizésére?
Ha igen, kb. mennyi idő után? Milyen szinten? A két lánynak mit kéne csinálnia ahhoz, hogy ez sikerüljön?
Szájrapuszi, csók, tapizás ruha alatt, vagy mind a két lánynak meztelennek kéne lennie ahhoz? Ujjazás, nyalakodás ott lent?
ajjajj az örökös vita...
b*zik vs. lesbik....
egy férfi a lányokra gerjed nem a pasikra...ergo 2 lányra is gerjed egyszerre...
Engem azonnal felizgat, ha két nő smárol. Majd szétdurrant a farkam, mikor előttem két 15-16 éves csajszi smárolt, beszélgettünk velük, mert egy barátom elkísértem egy amúgy, szerintem borzalmas punk-koncertre, kisvárosi, kisművházban... szóval beszélgettünk, ismerkedtünk, ők meg elmondták, hogy együtt járnak fél éve. Ott előttem kb 20cm-rre elkezdtek nyelvesen smárolni, vadul... Nem tudtuk őket sajnos meggyőzni, hogy fiúzzanak velünk, akár kettesével ,akár négyesben, de később az egyiket mégiscsak láttam egy korabeli srác torkába mászni a nyelvével...
A puncinyalás is izgató, e az máár nem annyira. Filmen is a két lány smárolását szeretme nézni. Főleg gruppen után, mikor egymás spermás száját smárolják, hát az csúcs, meg a spermás puncit mikor nyalják egymásnak, az már izgatóbb
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!