Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Vastagság" alatt mit értetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Vastagság" alatt mit értetek? Általában a pénisz vastagsága alatt az átmérőt vagy a kerületét kell érteni?

Figyelt kérdés

Ha azt írja valaki, hogy a merev pénisze X cm vastag, azt hogy kell érteni?

Én úgy mérném le, hogy megmérem az alján, közepén, és közvetlenül a makk alatt, hogy mekkora a kerülete, és e három adatból átlagot számítok.

De általában "vastagság" alatt ki mit ért? Nem akarom nagyon racionálissá tenni a kérdést, de kíváncsi vagyok, mert a 2rPi alapján simán kiszámítható a tényleges átmérője is.

2011. máj. 21. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A vastagság, az vastagság.

Van még valaki, akinek nem egyértelmű, hogy ez átmérő?

2011. máj. 21. 15:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Aha... kösz. Tehát úgy gondolod, hogy minden férfi, aki leírja a pénisze vastagságát, az a körbemért, cm-ben kifejezett kerületet elosztja Pi-vel?! (mert az átmérőt így kapod meg...). Ennél azért banálisabbnak gondoltátok a dolgot?
2011. máj. 21. 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A pénisz vastagsága alatt az átmérőt értik, nem a kerületet. Persze ha valahol azt látod, hogy mondjuk 15 cm a vastagsága, akkor valószínűleg a kerületére gondolt, vagy pedig a hosszára. Átlagolás helyett pedig maximummal szokás foglalkozni. Magyarul ha korrektül meg akarod válaszolni a kérdést, hogy milyen vastag a péniszed, akkor:

- merev állapotában mérjed le

- ha a farkad vízszintesen áll, akkor a vonalzó is vízszintesen legyen, merőlegesen a péniszedre helyezve

- nézz rá fentről a vonalzóra, és amelyik jelölésekhez esik a farkad két széle, az ahhoz tartozó számokat vonjad ki egymásból (a nagyobbat a kisebből :D)

2011. máj. 21. 15:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A kisebb számot kell kivonni a nagyobból, csak viccnek szántam. Annak gyenge volt, viszont egyesek számára félrevezető lehet, ezért pontosítok. ;)
2011. máj. 21. 15:49
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Azok a gyerekek, fiúk, akik a péniszüket méregetik ennyire alaposan, azok általában nem tudják, hogyan kell átmérőt számolni.
2011. máj. 21. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Én is pont ezt a dolgot próbálom kideríteni ezen az oldalon, sőt, már volt is ilyesmi kérdésem. Arra is gondolni kell, hogy ugye lentről fel és jobbról balra, vagy fordítva nem egyforma vastag a péniszünk. Nekem pl a legszélesebb pontján 4 cm, ugyanott lapjában 3,4 körül van, így kb 3,7-re jön ki az átlaga.

24/f

2011. máj. 21. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha tudod a 2*r*pi képletet, akkor arra is rájöhetnél, h az átmérő és a kerület egyenesen arányos. Tehát akinek az egyik nagyobb, annak nagyobb a másik is.
2011. máj. 21. 16:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Minek ide matek??? ez pedig olyan egyértelmű...
2011. máj. 23. 23:32
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem a matek a lényeg, persze, hogy nagyobb az átmérője is, akinek a kerülete nagyobb. Viszont, lehet, hogy valaki azt mondja, hogy 4cm vastag a pénisze. Ő arra gondol, hogy a leg vastagabb részén 4cm széles. Viszont lentről felfele, már csak 3,3 cm... Valaki másnak lehet, hogy felülről nézve szintén 4 cm a pénisze széltében, viszont neki lentről felfelé is közel annyi, azaz neki a kerülete ár mást mutat. Más, meg megméri a kerületet három helyen, és azt átlagolja, és úgy jön ki neki 4 cm. Leírja, és az első verziós ember tök örül, hogy mindenkinek akkora a vastagsága, viszont a valóságban az ő mérése szerint azaz a legszélesebb pontján nézve csak a jobbról-balra szélességet már 5 cm lenne, és az ő péniszére a harmadik válaszoló szerint azaz körbe méricskélve három helyen, visszaszámolva, átlagolva már csak 3 cm jönne ki...

Nah, ezért nem lényegtelen ez a kérdés...

Olyan, mint ha megkérdeznék, hogy neked milyen hosszú, és széles autód van. Ő írja, hogy 4,2 méter hosszú, és 175 széles. Nah, te nagyon büszke leszel, mert a te autódnál leírod a garázsmétereket, és a szélessége több, mint két méter, a hossza, meg 4,5. Igen ám, de a válaszoló a Golfja tükör nélküli szélességét, és lecsukott hátsó ajtóval mért hosszát adta meg, te pedig a Suzuky swiftedét úgy, hogy nyitva van a két oldalajtó, és a csomagtér ajtó is... büszke vagy, hogy a te autód a nagyobbak közül való van, pedig a valóságban kisebb annál, mint aminél nagyobbnak hitted...

Nah, bocs a körülményes magyarázásért, de egyszerűbben már nem tudtam leírni...

24/f

2011. máj. 23. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Ismét én vagyok az előző. CSak azért írok ismét, hogy utólag észrevettem, hogy beleírtam néhány felesleges szót, tehát pl nem nagyobbak közül való van, csak nagyobbak közül való, de már nagyon fáradt vagyok.
2011. máj. 23. 23:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!