Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Vastagság" alatt mit értetek? Általában a pénisz vastagsága alatt az átmérőt vagy a kerületét kell érteni?
Ha azt írja valaki, hogy a merev pénisze X cm vastag, azt hogy kell érteni?
Én úgy mérném le, hogy megmérem az alján, közepén, és közvetlenül a makk alatt, hogy mekkora a kerülete, és e három adatból átlagot számítok.
De általában "vastagság" alatt ki mit ért? Nem akarom nagyon racionálissá tenni a kérdést, de kíváncsi vagyok, mert a 2rPi alapján simán kiszámítható a tényleges átmérője is.
A vastagság, az vastagság.
Van még valaki, akinek nem egyértelmű, hogy ez átmérő?
A pénisz vastagsága alatt az átmérőt értik, nem a kerületet. Persze ha valahol azt látod, hogy mondjuk 15 cm a vastagsága, akkor valószínűleg a kerületére gondolt, vagy pedig a hosszára. Átlagolás helyett pedig maximummal szokás foglalkozni. Magyarul ha korrektül meg akarod válaszolni a kérdést, hogy milyen vastag a péniszed, akkor:
- merev állapotában mérjed le
- ha a farkad vízszintesen áll, akkor a vonalzó is vízszintesen legyen, merőlegesen a péniszedre helyezve
- nézz rá fentről a vonalzóra, és amelyik jelölésekhez esik a farkad két széle, az ahhoz tartozó számokat vonjad ki egymásból (a nagyobbat a kisebből :D)
Üdv!
Én is pont ezt a dolgot próbálom kideríteni ezen az oldalon, sőt, már volt is ilyesmi kérdésem. Arra is gondolni kell, hogy ugye lentről fel és jobbról balra, vagy fordítva nem egyforma vastag a péniszünk. Nekem pl a legszélesebb pontján 4 cm, ugyanott lapjában 3,4 körül van, így kb 3,7-re jön ki az átlaga.
24/f
Nem a matek a lényeg, persze, hogy nagyobb az átmérője is, akinek a kerülete nagyobb. Viszont, lehet, hogy valaki azt mondja, hogy 4cm vastag a pénisze. Ő arra gondol, hogy a leg vastagabb részén 4cm széles. Viszont lentről felfele, már csak 3,3 cm... Valaki másnak lehet, hogy felülről nézve szintén 4 cm a pénisze széltében, viszont neki lentről felfelé is közel annyi, azaz neki a kerülete ár mást mutat. Más, meg megméri a kerületet három helyen, és azt átlagolja, és úgy jön ki neki 4 cm. Leírja, és az első verziós ember tök örül, hogy mindenkinek akkora a vastagsága, viszont a valóságban az ő mérése szerint azaz a legszélesebb pontján nézve csak a jobbról-balra szélességet már 5 cm lenne, és az ő péniszére a harmadik válaszoló szerint azaz körbe méricskélve három helyen, visszaszámolva, átlagolva már csak 3 cm jönne ki...
Nah, ezért nem lényegtelen ez a kérdés...
Olyan, mint ha megkérdeznék, hogy neked milyen hosszú, és széles autód van. Ő írja, hogy 4,2 méter hosszú, és 175 széles. Nah, te nagyon büszke leszel, mert a te autódnál leírod a garázsmétereket, és a szélessége több, mint két méter, a hossza, meg 4,5. Igen ám, de a válaszoló a Golfja tükör nélküli szélességét, és lecsukott hátsó ajtóval mért hosszát adta meg, te pedig a Suzuky swiftedét úgy, hogy nyitva van a két oldalajtó, és a csomagtér ajtó is... büszke vagy, hogy a te autód a nagyobbak közül való van, pedig a valóságban kisebb annál, mint aminél nagyobbnak hitted...
Nah, bocs a körülményes magyarázásért, de egyszerűbben már nem tudtam leírni...
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!