Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha egy nő túl tág?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy nő túl tág?

Figyelt kérdés
Tehát mi számít túl tágnak? Még szűz vagyok, de félek, hogy én is túl tág vagyok.. Mondjatok valami támpontot, hogy mi számt már annak!
2011. máj. 21. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy mekkora a partnered pénisze...

"tág", hát nem tudom, ez jó kérdés. Én azt mondanám szűknek, ha teljesen rásimul, majdhogynem "szorít" a csaj. Mint mikor egy picivel kisebb kesztyűbe dugod az ujjaid - az szűk.

Mivel már el tudod képzelni, milyen a "szűk", próbáld ehhez mérni, milyen lehet a "tág".

2011. máj. 21. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Férfimérettől is függő sa dolog, de ne foglalkozz ezzel, a hüvely kis mértékben ugyan de igazodik idővel a partnerhez.

Egyébként pedig lényegtelen, ha túl tág akkor túl tág, ezen változtatni nem fogsz tudni, feesleges a kérdés.

2011. máj. 21. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szűzen ezt nehéz ellenőrizni. Ha egy átlagos méretű (mű)pénisz szinte semmi ellenállással belédcsúszik, és a benti végével lehet még kalimpálni, akkor tág vagy.
2011. máj. 21. 15:40
 4/8 anonim válasza:
38%

a szűk az amikor egy hurkapálcika se fér be, ilyenkor műtétre szorulsz. ennek az orvosi beavatkozásnak az a lényege hogy felvágják a pinádat a küldöködig, és vízszintesen is lesz egy csík benne. így belefog férni sokminden (rosszabb napokra elraktározhatsz ételt is)

a tágságról nem tudok beszélni, de ha már lavorral maszturbálsz, akkor kezdhetsz gyanakodni...

2011. máj. 21. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem azt mondja, h szűk nekem, máskor meg, h pont jó, szóval nem tudok rajta kiigazodni. Az ő kukaca szélességre minimum átlag.

Amit akarok mondani: a tampont én speciel szűzen nem tudtam felhelyezni, szerintem talán azért,mert túl szűk volt nekem.

Ha te fel tudod rakni, akkor talán átlagos vagy annál nagyobb-tágabb lehetsz...HA nem , akkor szerintem Te is szűkebb vagy, vagy legalábbis nem tág.

2011. máj. 21. 15:45
 6/8 TOMAtm ***** válasza:
azt már tudod h mi a túl tág.most akkor kezd el a hüvelytornát,azzal javíthatsz a helyzeten.feszítsd be a sunádat:)
2011. máj. 21. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem próbálok semmilyen műpéniszt feldugni, mert a szűzhártya miatt nem lehet. De ha az nem lenne, szerintem sikerülne. Tampont pedig simán tudok használni, már régóta azt használok. Hát nem túl jó kilátások...
2011. máj. 21. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:

lehet h te azért tudsz tampont használni, mert neked elég széles hozzá a szűzhártyád. LÉehet, h nekem nem volt elég széles...ne keseredj el!

Egy korábbi hozzászóló

2011. máj. 23. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!