Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy nő túl tág?
Ez attól is függ, hogy mekkora a partnered pénisze...
"tág", hát nem tudom, ez jó kérdés. Én azt mondanám szűknek, ha teljesen rásimul, majdhogynem "szorít" a csaj. Mint mikor egy picivel kisebb kesztyűbe dugod az ujjaid - az szűk.
Mivel már el tudod képzelni, milyen a "szűk", próbáld ehhez mérni, milyen lehet a "tág".
Férfimérettől is függő sa dolog, de ne foglalkozz ezzel, a hüvely kis mértékben ugyan de igazodik idővel a partnerhez.
Egyébként pedig lényegtelen, ha túl tág akkor túl tág, ezen változtatni nem fogsz tudni, feesleges a kérdés.
a szűk az amikor egy hurkapálcika se fér be, ilyenkor műtétre szorulsz. ennek az orvosi beavatkozásnak az a lényege hogy felvágják a pinádat a küldöködig, és vízszintesen is lesz egy csík benne. így belefog férni sokminden (rosszabb napokra elraktározhatsz ételt is)
a tágságról nem tudok beszélni, de ha már lavorral maszturbálsz, akkor kezdhetsz gyanakodni...
Nekem a férjem azt mondja, h szűk nekem, máskor meg, h pont jó, szóval nem tudok rajta kiigazodni. Az ő kukaca szélességre minimum átlag.
Amit akarok mondani: a tampont én speciel szűzen nem tudtam felhelyezni, szerintem talán azért,mert túl szűk volt nekem.
Ha te fel tudod rakni, akkor talán átlagos vagy annál nagyobb-tágabb lehetsz...HA nem , akkor szerintem Te is szűkebb vagy, vagy legalábbis nem tág.
lehet h te azért tudsz tampont használni, mert neked elég széles hozzá a szűzhártyád. LÉehet, h nekem nem volt elég széles...ne keseredj el!
Egy korábbi hozzászóló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!