Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves fiúk, férfiak. Igénylit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúk, férfiak. Igénylitek-e, hogy a párotok kezdeményezze az intim együttléteket? Ha igen, akkor az arányokat is megosztanátok velem? Pl. Fele-fele?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatunk elején én igényeltem többet, és kezdeményeztem. Kb 2 év után kiegyenlítődött. Most már, 5 év után, a párom kezdeményez többször és szeretne többet.

27/F 25/L

2011. máj. 21. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
60-40% a férfi javára. Végül is mégiscsak ő a férfi. De azért jól esik ha a nő is kezdeményez, mert ha nem, abból elég ronda dolgok sülhetnek ki.
2011. máj. 21. 15:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktál arra hivatkozni kedves 15:22, hogy neked "könnyű drágám", és így lerázod?
2011. máj. 21. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ha én szexet akarok,akkor addíg megyek amíg meg nem kapom.

ha ő akarja,akkor a világ marhája,ha nem szól.

24/ff

2011. máj. 21. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl. 70-30% az én javamra... Próbálom visszafogni magam, hogy többször kezdeményezzen a barátom, de annyira szeretem, és annyira nehéz megállni, hogy ne vessem rá maga minden találkozásnál :( Imádok Vele szeretkezni, egymásba olvadni a szerelemben... Lehet, hogy neki azért sincs annyiszor kedve, mert alapból kb 3 percig bírja, mostanra 15- 20 percet sikerült belőle varázsolni, de ehhez neki nagyon kontrollálni kell magát. Gondolom ez elég fárasztó lehet minden alkalommal, plusz ettől függetlenül nekem kevés az idő az orgazmushoz, így talán ez is frusztrálja... :( Így én megpróbálom 50-50re, vagy inkább az Ő javára tolni az arányt, idővel remélem sikerül :)

20/L

2011. máj. 21. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem ha a lány kezdeményez, arány meg, hmm, igazából mindegy, ha valakinek "igénye" van rá akkor kezdeményezzen és ne tartsa magában, ennyi :)))

25 F

2011. máj. 21. 16:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Én igazából azért nem kezdeményezek - most már szinte soha -, mert nehezen viselem a visszautasítást, ha ez megtörténik, úgy tekintem, hogy a nőiességemen esik csorba, vagy nem úgy szeret, mint én őt, esetleg már nem is szeret. Belátom azt is, hogy a férfi másként működik, de a nőnek is 'oda kell tenni magát', ahhoz, hogy eljusson a csúcsra, aktív résztvevő kell, hogy legyen az együttlétnek. Tudom, struccpolitika. Így hát az ő dominanciáját hagytam "eluralkodni".

Várom a további hozzászólásokat.

2011. máj. 21. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Na azért ácsi, az hogy "szeretem" ha a lány kezdeményez nem jelenti, hogy visszautasítom... :) Igazából ilyesmit még nem utasítottam vissza egy exemtől se :P

És az együttlét meg akkor jó ha mindkét fél aktív résztvevő, mindkettő "odateszi" magát, és figyelembe veszi a másikat igényeit, vágyait is, szerintem ez csak természetes.

16:17

2011. máj. 21. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kezdeményezni, mert akárhányszor megtettem, neki nem volt kedve vagy már elfáradt és érjem be ennyivel. És azért ez k.rvasz.r érzés. Nálunk 100%-osan a férfi kezdeményez, mert itt akkor is van szex, ha csak ő akar. Mondjuk szavam sem lehet, mert akkor mindent megtesz, hogy nekem is jó legyen, de ehhez néha kevés az egy menet, ha éppen csak annyit bír.

18/L

2011. máj. 21. 18:47
 10/10 A kérdező kommentje:

'A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:47' Te hogy érzed magad ebben a helyzetben? "Igazi nőnek" tudod érezni magad? Írtad, a visszautasítást rosszul viseled, ez természetes. És azt, hogy csak akkor, ha neki jó? Az lenne még a szép, ha akkor sem járna a kedvedben...

Akkor egy cipőben járunk. Én is maximálisan toleráns voltam, vagyok vele szemben. De ettől úgy érzem magam, mint egy háztartási gép, amit ha kell bekapcsolnak, ha nem eltesznek a gardróbba.

Sőt, már volt olyan érzésem is, mintha attól, hogy én kezdeményezek (ez már régen történt, de többet nem fog, mert nem kezdeményezek), erkölcstelen lennék.

2011. máj. 22. 06:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!