Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől szakadhat ki egy gumióvszer?
Figyelt kérdés
Mert én még kézzel sem tudom kiszakítani...2011. máj. 21. 14:54
1/11 anonim válasza:
Hibás az óvszer, vagy körömmel felszakítják,vagy teszem azt rosszul húzza fel és amikor okoskodik vele akkor tépi szét, bár tény és való, nehéz szétszakítani.
2/11 A kérdező kommentje:
Tehát ennek az esélye lehetetlen az egyhez:)
Köszi
2011. máj. 21. 14:58
3/11 anonim válasza:
Legtöbbször a felhelyezésnél, a körmükkel sértik meg. De lehet, hogy öreg vagy helytelenül tárolták és tönkrement.
4/11 anonim válasza:
Szextől:D Am mindig akkor szakad ki, amikor nem kéne:D
5/11 anonim válasza:
Gyártási hiba ritkán de előfordul.
Aztán mint mondták a köröm, vagy rosszul rakják fel főleg.
És nem lehetetlen az esélye, de kicsi.
6/11 anonim válasza:
Fontos a felhelyezésnél h ki kell nyomni a levegőt az óvszer végéből, ahova folyik a sperma, mert ha tele van levegővel, a nyomás miatt sex közben "kidurranhat".
7/11 A kérdező kommentje:
Oké..tudod te mekkorára fel lehet fújni?
Aki nem tudja,tanítja...:D:Ddd
2011. máj. 21. 15:41
8/11 anonim válasza:
Ezt most nekem írtad kérdező? (15:34)
9/11 anonim válasza:
(az előbbi) Én csak az mondtam h sex előtt légmentesíteni kell me ha van benn levegő a nyomás miatt kiszakadhat, nem mondta senki h fújd fel.
10/11 A kérdező kommentje:
okay,nemgáz..csak ez volna az utolsó dolog,ami eszembejutna.
Márminthogy a nyomástól szakad ki..
Azért thx:)
2011. máj. 21. 15:59
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!