Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű a vagina? A barátnőmmel pettingre készülünk, és szeretném előre tudni, mire hasonlít leginkább az íze. (hogy ne érjen meglepetés)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel pettingre készülünk, és szeretném előre tudni, mire hasonlít leginkább az íze. (hogy ne érjen meglepetés)2011. máj. 21. 13:24
1/15 anonim válasza:
Még mindig azt mondom h lány függő:P lehet édesebb, savanyúbb, nem tudom konkrét pl kajához hasonlítani, de isteni:D
3/15 anonim válasza:
Édes-keserű-savanyú-sós-isteni! A gyönyör íze.
5/15 vikotrot válasza:
Milyen ízű az alma? Mint az alma. (de nem?)
Milyen ízű a pina? Egészen olyan ízű, mint egy pina. De kap egy kis punci utóízt is...
6/15 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, leginkább a kaukázusi kefírhez hasonlít!
2011. máj. 21. 13:50
7/15 Smartguy86 válasza:
Ha mosdatlan, akkor büdös :D
Tök egyén függő, sokban befolyásolja az is, hogy mit eszik a lány, hogy szőrös-e, hogy van e valami betegsége (ha van, akkor jobb, ha nem nyalod:S), stb.
8/15 anonim válasza:
Édes-savanyú-sós kombináció sztem, de lánytól függően változhat.
9/15 anonim válasza:
Ha minden rendben van egy lánynál, akkor kicsit savanykásnak kell lennie, hiszen a hüvely kicsit savas pH-jú.
10/15 anonim válasza:
Szerintem tuttifrutti íze van némi kolbászos lecsós beütéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!